Witam panstwa, to moj pierwszy post na tym forum. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, jesli nie to przepraszam. Mialbym prosbe - moglibyscie wypisac najlepsze fora o hackingu ale nie tylko Polskie. Nie odsylajcie do google...
Witam panstwa, to moj pierwszy post na tym forum. Nie wiem czy w dobrym dziale pisze, jesli nie to przepraszam. Mialbym prosbe - moglibyscie wypisac najlepsze fora o hackingu ale nie tylko Polskie. Nie odsylajcie do google...
Jak nie chcesz, żeby Cię odsyłać do google to wyłącz komputer, bo bez google nie dasz sobie rady
chodzi mi o linki do stron posiadajacych forum o tematyce "hackingu". Najlepiej jakies zagraniczne (po angielsku), rozbudowane...
to moze inaczej zadam to pytanie, czego oczekujesz po takim forum?
Mogę Ci powiedzieć jak znaleźć interesujące Cię fora
1.Wchodzisz na google
2.Wpisujesz forum + hacking
3.Sprawdzasz po kolei każde forum, schodząc na sam dół głównej strony i zwracasz uwagę na liczbę osób zarejestrowanych oraz liczbę postów, jeśli liczby są przyzwoite oznacza to że forum jest dobre! Ja np znalazłem takie
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
www.logicallysecure.com/forum - home of russix
www.isc.sans.org - sporo informacji w przystepnej formie, polecam tez SANS reading room... bardzo techniczne materialy za free!
polecam tez blogi specjalistow... moze nie do konca to forum ale mi dnia brakuje aby czytac a praca wymaga tez nie malo, wiec pracuje 18h/dobe
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Dzieki tqm. Jestes wielki