Mam prosbe zaczynam bawic sie w pisanie w programowanie ale potrzebuje linkow konkretnie hodzi mi o pythona z tego co zauwarzylem to TQM jestes tu obeznany prosze przeslij mi kilka ps co do ostatniej wtopy z moim postem to sprawa wygladala tak jak napisalem ale gosc który to niby zalatwial zrobil mi lipe sprawdzilem to co napisal i tam nic nie bylo.sorki za zly wstep ale kazdy robi bledy i jeszcze jedno mialem kiedys zaszczyt bawic sie visualem c++ w wersji 6 ale kur... a szlag mi trafil plytke i wszystko poszlo do du..y a triale niestety mnie nie satysfakcjonuja.W necie sprawdzalem linki ktore znalazlem ale niestety nie opisuja interfejsu a to jest bardzo zle bo jak sie mam nauczyc jezyka skoro nie znam interfejsa moze byc ewentualnie link do jezyka perl ale tez z opisem posiadam obydwa . Dziekuje za linki jakie zamiescicie i co do jednego szukam linkow tez sam ale niestety moja praca tyle zajmoje ze niemam mozliwosci za dlugo szukac gdyz dziennie maksymalnie siedze 1-2 godzin max na kompie.pracuje w akordzie wiec jak wracam z roboty to jestem na maxsa wyj...y.
zamieszcze dwa posty pierwszy to info stare jak swiat aby przypomniec co poniektorym czy wiedza kim sa czy moze zapomnieli a drugi to zapytanie jak sprawdzic ip goscia...prosze odpowiedz mi bo co do poniektorych to widze ze niemam na co liczyc zapomnieli czym jest bowiem haker....