Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 13 z 13

Temat: WingMakers

Domyślnie

Cytat Napisał lame2 Zobacz post
    Natomiast uważam ze to co przeczytałem pod linkiem który podałeś, to pseudonaukowy bełkot dla idiotów.
    +1

Żal mi ludzi, którzy w to wierzą.

Domyślnie

Cytat Napisał maxxer Zobacz post
    Żal mi ludzi, którzy w to wierzą.
    Niestety WingMakers są w większości niezrozumiali tak jak teoria względności czy wielkiego wybuchu wśród społeczeństwa. W 2014 nadal wielu uważa, że BigBang(Wielki Wybuch) to wręcz hipoteza a nie fakt naukowy - zupełnie nie będąc świadomym znaczenia mikrofalowego promieniowania tła. Większość nie wie jak powstają czarne dziury i po co są, większość nawet nie potrafi wytłumaczyć co współczesna fizyka wie n/t czarnej materii. Kto wie czym jest skala Kardaszewa czy zwierciadła Kozyriewa ? Któż wie ile pieniędzy wydają rządy na badanie zjawisk paranormalnych ? Ludzie raczej wiedzą czy wygrała dziś Legia albo jak działa Whisky xD Ludzie to populacja jak lwy - z tym, że mniej zabijają - przepraszam zapomniałem dodać, że ludzie w ogóle się nie mordują i nie zabijają a już szczególnie zwierząt w rzeźniach więc porównanie do lwów może było lekko krzywdzące dla tak "rozwiniętego" gatunku jak homo sapiens xD

Ty drogi bracie nie masz pojęcia nawet, że obok Ciebie jest cały inny świat w którym świadomości poruszają się po coraz innych formach "materii". Gdybyś miał takie umiejętności jak Robert Monroe i umiał osiągnąć OOBE wiedziałbyś o czym piszą WingMakers, ludzie odżywiający się praną również są jakoby potwierdzeniem terminu suwerenno-integralność, który wprowadzają WM.

Żal tak naprawdę może być ludzi, którzy wierzą i są przekonani, że są mózgami, że wraz ze śmiercią mózgu umierają i ich świadomość gaśnie na zawsze. Tacy ludzie panicznie boją się śmierci i nie mogą nigdy zaznać szczęścia, stanu mukti - ale doskonale za to spełniają swoją rolę - jak każdy z Was na Ziemi xD

MNICH OŚWIECONY
    Ostatnio edytowane przez Elitegroup : 11-21-2014 - 21:18

Domyślnie

@elitegroup
    Podejrzewałem że z Tobą jest coś nie tak ale teraz widzę wyraźnie że to postępuje.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Zasady Postowania