Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 20

Temat: Mandr4ke

Domyślnie Mandr4ke

elo, chciałbym wyjaśnić jedną rzecz... Możesz nam mandr4ke powiedzieć, kim ty do cholery jesteś ? opowiadasz historie nie z tej ziemi pod pseudonimem mandr4ke, dziwi mnie jedno...

Wrzuce wam tutaj cytat z pewnego boardu... by Mandr4ke (prawdziwy)
    Mandr4ke:

Witam po dość dłuższej nieobecności spowodowanej niestety normalnym życiem

Co mnie tutaj sprowadza ? Hmmm wiadomo starzy znajomi ale ostatnio pewna sprawa nie daje mi spokoju - mianowicie chodzi o jakiegos typka który przywłaszczył sobie moja osobowość - przez ostatnie pół roku albo i nawet więcej nie udzielałem sie nigdzie pod nickiem Mandr4ke i od tamtego czasu strasznie dużo rzeczy jak widać mnie ominęło.

Jezeli ostatnio gdzies czytaliscie "moje" posty tzn ze pisał je jakiś totalny leszcz z rozdwojeniem jazni.

Typ o pieknym nicku Mandr4ke udziela sie miedzy innymi na forum hack.pl, forumowisko.pl itp

Podobno jest z LA, i to ON zaliczył cztery litery rzadu IV Rzeczypospolitej.

Ogolno krotko mowiac frajer podszywa sie maksymalnie pode mnie opowiadajac totalne bajki ktorych sie po prostu nie da czytac

"Dlaczego nie wpadłem na gov-ku...
    Moze dlatego ze im sie szukac nie chcialo ? Jednak wiecej
    sie tam nie pokazalem
    Ogólnie byłem druga osoba ktora sie tam wbila.I nie powiem mialem stresa...co jak co ale strona rzadowa wiec nie jakies tam forum.
    Jakos dostalem info o tym zdarzeniu i widzac napis DUPA jakos tak sobie parsknolem , ktos rzucil haslem ze "gosc musi byc dobry" skoro tam wlazl wiec odpowiedzialem ze bula z masłem złamac takie site i ze to max.5 minut...i tak sie zaczeło.Wrzuty nie wrzuty co to nie ja i ze w gebie potrafie Wiec wsadziłem fajke do papy i napisalem do ów znajomego ze za rowne 5 minut zobaczy napis "Byłem tu Mandr4ke".Przystąpiłem do "dzierzenia berła" i chocby sie wydawalo ze latwiej jest zlamac zlamana strone wcale latwo nie bylo...Dodam iz nigdy na tej stronie wczesniej nie bylem nie dopatrywalem bledow nie obmyslalem planu...Nie do
    konca nawet zdawalem sobie sprawe co to za site.Ot tak z niczego by udowodnic "cos" komus...Po 4 minutach i dokladnie 33 sekundach mnie juz tam nie bylo a uzgodniony napis byl na swoim miejscu.
    Wiele osob przypisuje to poszczegolnym osoba grupa team-om co mija sie z prawda...Nikt nie wie tak do konca kto pierwszy zlamal strone i jaki byl cel a nawet jesli to nikt nic nie powie..."

Jak tu człowiek może sie nie wkurwic kiedy jego nieskalana przeszłosc jest obarczana takimi wypocinami ? Juz widze wasze twarze gdy to czytacie
    B29: p.s ten z elite404 to też chyba nie Ty, co ? :P
    Mandr4ke: Elite404 ? Nie kojarze niczego takiego niestety
    co na to pan o nicku Mandr4ke udzielający się na tym forum ? hmm?
    Ostatnio edytowane przez aoo : 05-01-2009 - 14:07

Domyślnie

*facepalm*
    pwned.
    jestem ciekaw jak to sie dalej potoczy, prosba do moderatorow o nie zamykanie watka.
    War, war never changes.

Domyślnie

Jak się może potoczyć ? jakiś pajac po prostu podszywa się pod Mandr4ke, który należy do Fusi0n Group. Może chce zbierać jego laury ? nie wiem... Może chciał być socjotechnikiem jak Mitnick i wcięlił się w inną postać?

Zresztą co tu dużo gadać... wystarczy, że administracja tego forum porówna email użytkownika Mandr4ke, z emailem prawdziwego Mandr4ke, który znajduje się tutaj.

Kod:
    http://www.securityfocus.com/archive/1/463003
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Hohoho Tylko pewnie za chwilę odezwie się ten podobno fałszywy Mandr4ke i napisze coś w stylu:
    A może to tamten Mandr4ke jest "fałszywy"? Może to on chce się podszyć
    I dość ciężko stwierdzić kto mówi prawdę...
    Aha, a tak swoją drogą to mógłbyś podać link do tamtego boardu, na którym odezwał się "real Mandr4ke"?
    Black Coders | Hacking, Kernel, Linux, Operating Systems, Programming
    I otworzyła studnię Czeluści,
    a dym się uniósł ze studni jak dym z wielkiego pieca,
    i od dymu zaćmiło się słońce i powietrze.
    A z dymu wyszła szarańcza na ziemię,
    i dano jej moc jaką mają ziemskie skorpiony.
    (...)
    I dano jej nakaz aby nie zabijała,
    lecz aby przez pięć miesięcy cierpieli katusze...

Domyślnie

Cytat Napisał Ormi Zobacz post
    I dość ciężko stwierdzić kto mówi prawdę...
    Jeżeli mam być szczery, to mendrejk ma w dupie tego xeroboya, który śmiga na tym forum pod nickiem Mandr4ke, i mi np. wcale nie jest ciężko stwierdzić, który mówi prawdę. Widzisz działam w jednym teamie razem z Mandr4ke ponad 3 lata, więc... hmm.... panu... podaje link do profilu:

Kod:
    http://hack.pl/forum/member.php?u=5177
    mówimy stanowcze NIE ;-)

Cytat Napisał Ormi Zobacz post
    Aha, a tak swoją drogą to mógłbyś podać link do tamtego boardu, na którym odezwał się "real Mandr4ke"?
    nie, nie mógłbym, ponieważ jest to zamknięty board dla wybranej grupy użytkowników (;

pozdr.

Domyślnie

Cytat Napisał aoo Zobacz post
    Widzisz działam w jednym teamie razem z Mandr4ke ponad 3 lata
    i co, gracie razem w football? QQ

Cytat Napisał aoo Zobacz post
    nie, nie mógłbym, ponieważ jest to zamknięty board dla wybranej grupy użytkowników (;
    jestes wybrancem? zatem okaz litosc temu forum i prosze; nie linkuj tutaj for typu dt i pochodnych, ani zadnych innych o tematyce "hackingu" [hacking w polsce?LOL, albo powstal dzis, albo jestes zacofany jakies 8-10 lat]
    czekam na wypowiedz u=5177 ;>
    War, war never changes.

Domyślnie

Cytat Napisał GSG-9 Zobacz post
    i co, gracie razem w football? QQ
    nie, w tenisa... do czegoś dążysz ? czy tak sobie chciałeś posta nabić ?

również czekam na wypowiedz xeroboya.
    Ostatnio edytowane przez aoo : 05-01-2009 - 20:45

Domyślnie

gsg, może to jego partner seksualny jest...nigdy nie wiesz. Skoro istnieje jakiś prawdziwszy mandr4ke, to ma teraz problem, egzystencjalny

Board jest zamknięty, powiadasz... dla wybranców, więc może niech Ci wybrańcy tam zostaną. To jest takie wiesz, pie*dolenie o Szopenie i tyle.
    Świńska grypa atakuje ludzkość a wy się jakimiś mandr4kami przejmujecie

Domyślnie

Ja nie widze w tym zadnego problemu, jakas tam opnina w sieci( po huj komu ona, jak i tak sie wiekszosc hakerów/haxorów czy tam innych odmian wstydzi prawdziwej osobowości tylko zasłaniają sie ONLINE i mysla ze sa fajni, a usiebie w prawdziwym srodowisku boją sie ludzi xd)...To jest juz szczyt frajerstwa dbac o wirtualna osobowość..

Domyślnie

Prawdziwy hacker nie boi się ludzi tylko jest za inteligentny, żeby się z nimi dogadać. A swoją drogą dlaczego wszyscy lubią generalizować, każdy człowiek jest przecież indywidualny, a tylko ludzie niedowartościowani próbują grać kogoś innego, może warto czasem pomyśleć co ja mogę dać, a nie do kogo się upodobnić.
    @aoo co chciałeś osiągnąć tym postem, nie ważne czy się podszywa czy nie, bo i tak nie masz na to wpływu. Forum jest po to żeby udzielać pomocy a nie prowadzić durne rozważania. Kto jaką ma wiedzę każdy widzi.
    Pozdro

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni