Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 45

Temat: podglądanie rozmów gg

Domyślnie

ktos mnie wolal? ;p

to zalezy jak keylogger jest skonstruowany, ja sie spotkalem z takimi co uzywaja api a niektore maja tez jakies wlasne bilbioteki w ktore sie nie zaglebialem ale pewnie jada na czyms podobnym bo inaczej to nie mialoby sensu jakby rozwiazac zdarzenia tylko dla programu, bo dezaktywujesz program i po klopocie...

wiec co do zdarzen to wirtualna klawiatura takowe generuje wiec keylogger je wychwyci

edited:
    --------------------
    a zeby Ci nie wykryl to mozesz sobie stworzyc plik .txt ze wszystkimi znakami i kopiowac po kolei ;p

edited2:
    --------------------
    wybaczcie jesli napisalem to tak chaotycznie ale jedna noga juz stoje poza domem ;p
    Ostatnio edytowane przez pierzu : 02-18-2007 - 16:37
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie

Witam,

Mam wielką prośbe i zarazem pytanie. Chodzi tutaj dokładniej o moją dziewczyne. Ma ona normalne GG i kasuje w nim zawsze archiwum, ale jednak jej ojciec wyciąga jakoś rozmowy jak ze mną pisze. Moze ktos z was wie co to jest i się na tym zna. Podejrzewałem keylogger ale ma normalnie Antywirusa to raczej keylogera by zalokował. A wiecie jako zwykły pospolity młody człowiek lubie sobie czasami zapalic trawke czy napic się piwka, okazało sie ze wszyskie rozmowy jakie odbylismy na gadu ( a jest ich ponad 1250 ) przez 4 miesiące zostały doszczetnie przeczytane przez jej ojca. Jak moge temu zapobiedz ? moze ktos spotkał się z czymś takim lub mógłby poszukac czegos o tym lub podowiadywac się. Mam teraz strasznie duzo nauki i nie moge samemu szukac. Prosze Was drodzy użytkownicy ! Pomóżcie mi !

Domyślnie

niestety musze Ci powiedziec ze antywirus nie reaguje na keyloggera (tzn to tez zalezy od jego konstrukcji), ja napisalem wlasnego, leci na windows api wiec antywirus traktuje go jako normalny program a on sobie wszystko przechwytuje xD i zapisuje bez problemu

poza tym jak usuwa, zapewne rmb->usun, co poczac? odzyskiwanie danych

najlepiej (nie jestem tylko pewien czy jest taka mozliwosc) wylaczy zapisywanie rozmow do archiwum...
    "W życiu wszystko ma jakiś sens, tylko trzeba go odnaleźć. No i często ma on odmienne znaczenie dla różnych osób."

Domyślnie

Możliwe ze skasowanie archiwum gg z komunikatora nic nie daje, a co do kaylogera to zawsze mógł dać wyjątek w anty wirze, albo sniffing a tak właściwie to z tego co napisałeś to już raczej jesteś spalony u ojca tej dziewczyny , na początek polecam zmianę komunikatora.
    "dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."

Domyślnie

... i dziewczyny

Domyślnie Emce do ciebie

Koles pyta o to jak podsłuchac rozmowe gg a ty mu odpowiadasz ze niema o tym zielonego pojecia moim zdaniem gdyby miał pojecie to by do was nie pisał pisze po to aby sie dowiedziec dawniej uzywalem takeigo programiku nazywał sie
    GG Hijacker lub istniejej jeszcze mozliwosc G@du Ghost wysylasz mu trojana i przechwytujesz jego rozmowy...

Pozdrawiam!!!

Domyślnie

wybaczcie chyba pomylilem fora

Domyślnie

chyba nie pomyliłeś - ale edit można by użyć

Co do mojego posta w sumie fakt jak by umiał to by nie pytał... - ale faktem tez jest to że temat na forum już był wałkowany w google tak samo....
    pewnie że są do tego programy - przy czym można to zrobić prawie każdym trojanem w taki czy inny sposób nie mając praktycznie nic wiedzy a jedynie nadużywając czyjegoś zaufania...
    i w ogóle co wszystkich nagle wzięło na bawienie sie w hakerów trojanami - i słuchanie czyjegoś gg?! Co panny nasłuchujecie czy z innym nie filtruje - to ja dziękuje za taki związek i zaufanie - czy może klasowego mami synka żeby potem wydrukować i pochwalić sie kolegom jaki to hakierzy z nas?! Siądźcie sobie lepiej pouczcie sie jakieś języka programowania - napiszcie pannie program żeby jej rano kiaty na pulpicie wyświetlał albo "bilarda" i pograjcie z kumplem - większy pożytek z tego będzie...

takie moje przemyślenia - nikt się z nimi zgadzać nie musi...
    post ten też nie ma zachęcać do kolejnej kłótni - bo ostatnio coś nerwowo się na forum zrobiło - nie wiedzieć czemu - chyba powinniśmy się wszyscy do jakiejś knajpki na piwo wybrać i odstresować - tylko z kąd taką duuuuuzą knajpkę wytrzasnąć
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie Lol

Do podglądania rozmów GG jak bym miał poradzic to tylko GG hijacker Lub G@ADU GHOST np GG H generujesz trojana podajesz mu tam email i wysylasz do ofiarki np pod postacia zdjecia i na email przychodza ci jego wiadomosci odebrane i wyslane w google.pl spokojnie znajdziesz ten programik

Pozdrawiam

Domyślnie gg

podsluchwanie gg niemoze byc trudne, jezeli ofiara jest oczywiscie w lokalnej sieci, nmap - skan , tcpdump- przechwytujemy pakiety, arpspoof, tcpdump z opcja-I -X i port 8074, chyba tak powinno byc dobrze. A ten program to nastyXP.
    Ostatnio edytowane przez riche : 02-26-2007 - 01:19
    Człekowstret tryska z moich ust, parszywy kraj...

perl -e 's^^i6(!@*^+s;\*; Wo\$_\;~;.s![(_\!]!l!g+y"i\$@"Hro"+tr-6;~-ed\012-;print'
    --------------------------------------------------------------
    Most Intelligent Customers Realize Our Software Only Fools Teenagers

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni