Czyli w tym przypadku jaki opisałem nie ma już pewnej rzeczy jaką mogła by zrobić policja żeby kogoś takiego odnaleźć ... wszystko jes "MOŻE" A jak ktoś sobie dobrze zaplanuje to i zlikwiduje "MOŻE"
Dziękuję za odpowiedzi ...
Czyli w tym przypadku jaki opisałem nie ma już pewnej rzeczy jaką mogła by zrobić policja żeby kogoś takiego odnaleźć ... wszystko jes "MOŻE" A jak ktoś sobie dobrze zaplanuje to i zlikwiduje "MOŻE"
Dziękuję za odpowiedzi ...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
hmm co do wygadania sie/pochwalenia to sie zgodze, ale w kadrze kamery nie znajdzie sie tresc rozmowy-chyba ze zrobia zblizenie na moje usta, ale to tak jak 6 w toto - karte nabywam anonimowo-nikt nie pyta o imie i numer buta, daje 5, biore karte i wychodze, oczywiscie za i przeciw jest mnostwo, ale namierzenie prepaida w czasie rzeczywistym jest praktycznie niemozliwe
Atheros? - nanzwa mhata yangu
wystarczy zalozyc bluze z kapturem, jakies okularki czarne, moze amly makijarz , kupic telefon za 30 zl z karte na jakims bazarku (ofc tez w przebraniu) i puscic im nagranie z ivony na 2 koncu miasta, ale nie jechac metrem!! tylko autobusem.
Ja tak zrobilem pare razy, nie bede zdradzal szczegolow tylko raz przyjechala policja (taa, przeszedlem po godzinie obok tego miejsca i staly tylko 2 radiowozy -.-).
Ostatnio edytowane przez h3x : 03-16-2008 - 03:37
We Wrocławiu nie mam metra xD
Czy da sie odzyskać wiadomości z komórki ja mam w sieci Orange czy skontaktować się z operatorem
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
Eee o czym Ty mówisz? Raz to zmieniasz temat a dwa wyrażasz się bardzo nie jasno.
Chodzi o SMSy? Co ma do tego sieć
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
a co! brawo za akcje
jednak w to nie wierze... nie pisali o tym w fAKCIE (<- to jest dopieor komedia) >>xDD... nasza DZIELNA, POLSKA POLICJA na tropie komórkowego wiedźmina (<- haha).
znając panów w niebieskim to pewnie byli tam tylko dlatego, że ktoś przewrócił Toy-toya lub coś w tym stylu... wątkpie, żeby "namierzali" komórki...