Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 11 do 20 z 22

Temat: Jak odzyskać 1000$ ?

Domyślnie

volverine za dużo naoglądałeś się filmów sensacyjnych

Domyślnie

po pierwsze w drugim artykule nie ma wzmianki o tym, ze zrobili to hakerzy a w pierwszym artykule osoby, ktore to zrobily hakerami nazwane sa blednie... jezeli nie wiesz dlaczego to poczytaj na forum to sie dowiesz...

Widze że na tym forum nic nie umiecie z zakresu hakerstwa
    masz racje nic nie umiemy z zakresu hakerstwa, proponuje poszukac jakiegos innego forum hakerskiego tam moze ktos Ci pomoze (w co watpie).

4. Domyślnie

volverine, tylko kosiarz w przeciwieństwie do ciebie umie logicznie myśleć, jeśli ktoś by ryzykował włamanie na konto to po co miałby tobie oddawać te 1000$? Gdybyś w jakiś sposób mu w tym pomógł albo coś w tym stylu to OK, ale wątpie żeby ktokolwiek poszedł na taki układ że "włam się do konta tej firmu daj mi 1000$ a reszte se weź"
    A co do tych twoich newsów... to ty chyba nie wiesz kim jest Haker
    "Ty zaś zbuduj sobie arkę z drzewa żywicznego, uczyń w arce przegrody i powlecz ją smołą wewnątrz i zewnątrz. " Rdz 6:14

Domyślnie

odnosnie tych linków... hahaha
    podstawienie trojana/keyloggera przecietnemu uzytkownikowi komputera a wlamanie do komputera to zupelnie co innego

Domyślnie

Ostatni raz wypowiadam się na tym forum.

Jeśli jest osoba która wie o co mi chodzi i jest w stanie to zrobić to proszę o kontakt na priva.

Nie mam zamiaru odpowiadać na wypowiedzi osób chcących zwiększenia liczby swoich postów.

Domyślnie

Jaki lol- przychylam się do wypowiedzi kaspsiora- zadużo oglądałeś filmów sensacyjnych. Druga sprawa nie jesteś pierwszy który ni chiał aby tu inni odpowiadali. Forum jest publiczne!!! Więc wszyscy którzy się zarejestrowali mogą się wypowiadać. Druga sprawa- to co piszą w większości piśmideł dla szarych obywateli to bzdury. Błędów jest w nich od liku. Pierwsza sprawa to trzeba ci to dogłębnie wyjaśnić to haker to człowiek o zdolnościach i wiedzy informatycznej daleko wykraczających poza więdze normalnego użytkownika. Nie używa komputera dla celów sprzecznych z prawem (tzw. white hat). Natomiast cracker to haker który używa komputera niezgodnie z prawem dla własnych korzyści (tzw. black hat).

Druga sprawa to dzięki twoim informacjom cracker może się włamać a nie cckać i oddawać ci kasę- brak mi pytańale powiem ci coś na pocieszenie może policja za wódką spisze protokół

Domyślnie

a tak na marginesie to ja bym uwazal z publiczna obietnica wreczenia korzysci majatkowej za usługi SUPER MEGA POWER HIPER PRAWDZIWEGO HACKERA

Domyślnie

Zauważ że pieniędzy z kągta nieda sie łatwo podprowadzić. No chyba że je wypłacisz gotówką Ale jest coś takiego jak limit. Ten 1k można by odzyskać podmieniając jakąś fakture i liczyć że niezauważą.

Domyślnie

Prosze o zamkniecie tematu i moze bana dla tego obywatela? Skoro nie chce sie wiecej wypowiadac na tym forum to TQM zrob to dla niego i trzasnij bana... byla fala trolli a teraz mamy fale ludzi ktorzy przyszli by sie powyzywac;/
    Zbliża się Trollmagedon...