Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki 11 do 18 z 18

Temat: Gadugadu

Domyślnie

Testowalem to cafeini ostatnio na brata komie tylko nie chchial nie wiadomo czemu wysuwac cd reszta dziala

przegladanie dysku parametry kompa,zabawa kursorem:P itp.

pozdrawiam
    Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl

Domyślnie

ale to jest za banalne...:/ sciagnac trojana i sie nim bawic:/ tak robilem z kompami w szkole, kumpli itp. A ja bym chcial cos sam napisac i do tego oryginalnego

Domyślnie

exploita

Domyślnie

No to ucz się poznawaj języki i kombinuj ... :P ale tego co napisałeś w temacie nie wymodzisz ...

Domyślnie

Nie dalo by dopisac do kazdego polaczenia mojego numeru? Jezeli mozecie powiedzcie czemu? W miejsce gdzie sie wpisuje numer gg byl by drugi, niewidoczny - moj

Domyślnie

jesli sie nauczysz programowac i bedziesz wiedzial jak to dziala to wtedy sam zrozumiesz dlaczego:P

pozdrawiam
    Pamiętaj zanim zapytasz sprawdź ten adres www.google.pl

Domyślnie

ja ogolnie wychodze z zalozenia, ze wszystko da rade zrobic tylko trzeba wiedziec jak, a do tego prowadzi tylko jedna droga, nauka, nauka, nauka i na koniec... nauka.
    wydaje mi sie, ze cos takiego daloby rade napisac (zebym to ja wiedzial jak ) ja jestem za slaby w programowaniu, zeby Ci dawac rady ale moge trzymac za Ciebie kciuki bo pomysl mi sie podoba i chyba wart jest realizacji...

Domyślnie

Wlasnie podstawy mam i troche wiem jak to dziala (PODSTAWY)... i wydaje mi sie, ze dalo by cos takiego napisac!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Zasady Postowania