uzywalem russixa dluzszy czas, niestety kupilem laptopa z ar5007eg , a tej karty akurat nie widzi:/
uzywalem russixa dluzszy czas, niestety kupilem laptopa z ar5007eg , a tej karty akurat nie widzi:/
Atheros? - nanzwa mhata yangu
Wiem wiem... ale wiem ze Russ nad tym pracowal ostatnio - czekam na update od niego i dam znac.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Witam,
chciałem złamać klucz WEP zademonstrowana tutaj metoda, udało mi sie zainstalować działające sterowniki do mojej karty wifi, łapię pakiety programem commview ale gdy zapisuje je do pliku .cap (ostatnia propozycja przy zapisie log-a) i włączam airowizarda ładuje pliki z pakietami wyskakuje mi zamiast kilku pozycji kilkaset, gdy wybieram którąś rozpoczyna skanowanie ale przetwarza chyba tylko kilka IVS (np 20) i pisze zebym sprobowal znów przy 5000 vektorów, nie wiem jak temu zaradzic ale to chyba nie jest naturalne zachowanie aircracka
moja karta atheros 5007eg
da sie coś z tym zrobić pod winda?
witam
karta atheros ar5005. win xp. sterowniki wildPackets 4.2.2.9.
jak wstrzykiwac pakiety? airdump-ng dziala, monitoruje siec, jakie urzadzenie podawac na koncu lini polecenia przy odpalaniu airplay-ng (w linuksie ath1 a w windzie)?
pozdr.
Ostatnio edytowane przez freex : 02-11-2009 - 11:52
w cudzyslowiach takie jakie widzisz w menadzerze urzadzen imho ale ja tam windowsa kijem z daleka nie dotkne do wardrivingu - chcesz miec z gorki to uzywaj linuxa
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)