siemanko, mam taki problem, ktory polega na tym ze jak chcem odpalic konsole to mi sie wlacza na sekunde i znika...znacie jaki sposob by temu zaradzic
siemanko, mam taki problem, ktory polega na tym ze jak chcem odpalic konsole to mi sie wlacza na sekunde i znika...znacie jaki sposob by temu zaradzic
oj, dymekPDG
jak odpalasz programik konsolowy za pomocą myszki to czasami znika, niestety
dlatego musisz uruchomić najpierw cmd
start > uruchom (wklep w okienko) > cmd
jak bedziesz miał na monintorze taki czarny ekranik w nim musisz przejść (za pomocą polecenia cd) do katalogu w którym jest znikający, odpalić go i wtedy Ci nie ziknie - mówiłem Ci ot ym dziś z pięć razy na rózne sposoby...
* markossx *
no ja robie jak mowisz ale nadal znika ;d :P
albo:
1) jednak robisz coś nie tak
2) programik Ci sie uruchamia tylko kończy zaraz swoje działanie w konsoli nic nie zwracając
3) programik jest walnięty
4) ja nie wiem o co chodzi...
mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto Cie oświeci bo ja wymiękam
* markossx *
mi wydaje sie jednak ze robisz coś nie tak
więc dam ci inny przepis na odpalenie tego a mianowicie odpal programik:
C:\WINDOWS\system32\cmd.exe
nak nie pomoże to nagraj kawałek filmiku z pulpitu co robisz....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
http://s000.wyslijto.pl/?file_id=76660801716678289900 tu jest filmik co prosil eMCe
Ostatnio edytowane przez dymekPDG : 04-06-2007 - 17:31
teraz kliknij sobie prawym na katalogu framework i zobacz jakie są do niego prawa.
windows to nie linux i nawet administrator może się kompletnie pozbawić praw do wszystkiego nawet!
wyłączyłeś pewnie 'proste udostępnianie plików' i Ci sie coś poprzestawiało...
możesz zrobić printscreena po tym jak klikniesz prawym na katalog dasz właściwości i wejdziesz w zakładkę: 'zabezpieczenia'
* markossx *