PINs - program do przechowywania haseł
I mam problem... gdyz zapomniałem swojego hasła i niemoge sobie go za cholere przypomniec ;/
I pytanie brzmi jak odzyskach hasło ;/ (( bez odp. typu przypomnij sobie... ))
PINs - program do przechowywania haseł
I mam problem... gdyz zapomniałem swojego hasła i niemoge sobie go za cholere przypomniec ;/
I pytanie brzmi jak odzyskach hasło ;/ (( bez odp. typu przypomnij sobie... ))
Niestety nie ma żadnej możliwości odzyskania hasła...
przypomnij sobie
Ja mam ten sam problem z kilkoma plikami spakowanymi RARem - ustawilem specjalnie niestandardowe haslo ktore wydawalo mi sie w owym czasie oczywiste i na swoj sposob zwiazane z tematem zawartosci archiwum... Problem w tym ze wiem co archiwum zawiera, wiem o czym wtedy myslalem (przypomnialem sobie) ale i tak na sprawdzone >30 hasel zadne nie dziala :-(
Recepta jest jedna - przypomniec sobie dokladnie jakie bylo haslo
To tez jest problem... bo miałem zapisane tez w pliku txt ale siadł mi dysk... no i puf niema, wiec musze jakos wykombinowac to... bo bedzie kicha i niebede miał dostepu do moich kont i innych rzeczy... czy jest ktos w stanie pomudc ? hajus program do rozszyfrowywania ? cokolwiek... ;/ błagam
Hasla do kont - wszystkie serwisy maja password recovery - czy to link na stronie i dostaniesz na maila czy tez telefonicznie (banki i podobne instytucje) ale bedziesz musial udowodnic ze jestes kim jestes (przynajmniej powinni tego wymagac)... Upierdliwe ale skuteczne...
No to powodzenia....
83 Kont internetowych na których byłem administratorem lub adminem.... niemam pliku ulubione bo sie tez skasował
53 e-maile
około 300~~ for internetowych....
To wiesz ile to jest roboty szukac to ;/
na hackme.pl jest program do wyciągania chaseł z zipuw i rarow (chyba)
jak tak bardzo ci na tym zależy i masz w miarę dobrego kompa "użyj metody siłowej" Brute Force przykładowy program brutus jak pamiętasz z czego się składało hasło to nie musi trwać wtedy aż tak długo.
Ostatnio edytowane przez kosiarz : 01-28-2007 - 13:13
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
53 e-maile
duzo piszesz
Chyba ci brutal tylko został
tqm - nio co do rar'a jak nie skasowałeś jeszcze to na bank jest program.....
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )