Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki 21 do 30 z 30

Temat: Jak złamać hasło admina forum phpBB by przemo

Domyślnie

pomyliłeś strony. mi nie chodzi o naszą-klasą czy fotkę ale o forum http://strona.xt.pl które jest wygenerowane PHP bb by Przemo. Nie wierzę, że jeśli znam login jednego z userów to nie mogę złamać hasła do tego forum.

Domyślnie cześć

Cześć mam pytanie czy dałoby się wydobyć hasło z tego forum WWW.WESTERNY.ORG • Strona główna
    Chodzi o zakładke tylko dla FPC.
    Proszę o szybką odpowiedź
    Pozdrawiam Edward

Domyślnie

Cytat Napisał M-aTiu Zobacz post
    Słuchaj: po pierwsze wątpię żeby dało rade ruszyć takie stronki jak nasza-klasa czy fotka.pl tylko utalentowany hacker potrafi to zrobić i my ci niestety tu raczej nie pomożemy... a po drugie: trzymaj się pkt 1 Pozdrawiam.
    ech...nie dawna akcja pokazje ze nie bardzo wiesz o czym mowisz.....
    Nie trzeba wielkiego talentu.... Doszukujesz sie magii tam gdzie jej nie ma .
    No i wiedza(nie tajemna i magiczna)....niech sie nie bierze za to osoba co nie ma pojecia o programowaniu w zadnym jezyku bo to nie wykonalne...takie osoby nawet z tutorialem sobie nie poradzą.

Cytat Napisał Jef Zobacz post
    pomyliłeś strony. mi nie chodzi o naszą-klasą czy fotkę ale o forum strona.xt.pl które jest wygenerowane PHP bb by Przemo. Nie wierzę, że jeśli znam login jednego z userów to nie mogę złamać hasła do tego forum.
    A ja nie wierze że jestes w stanie to ogarnac bez zadnego pojecia o tym jak to dziala.

Tu nie chodzi o to w co kto wierzy ale o to ile jestes w stanie zrobic samodzielnie. To że ktoś cie odsyła do google świadczy o tym że bez wzgledu na to co ci powie aktualny zasób twojej wiedzy i tak uniemozliwi ci zrobienie czegokolwiek, chocby przeanalizowanie uzyskanych informacji.
    Co z tego ze powiemy to i owo gdy user nie rozróżnia php od html .

Niestety ale tak wlaśnie jest.....przeanalizuj czesc watków na forum i zrozumiesz o czym mowię. zasób wiedzy taki ze w zasadzie wiekszosć osób nie jest w stanie rzetelnie opisac swojego pytania na tyle aby zrozumieć o co mu chodzi
    Ostatnio edytowane przez Mad_Dud : 04-01-2011 - 11:52

Domyślnie

A więc czy ktoś może powiedzieć coś na temat mojego powyższego postu ? Chodzi mi o to czy dałoby się zrobić to na takim forum, choć nie jest to phpBB by przemo jak sądze

Proszę o odpowiedz
    Pozdrawiam
    Edward

Domyślnie

Cytat Napisał Edward Zobacz post
    choć nie jest to phpBB by przemo jak sądze
    phpbb3.....
    światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd

Domyślnie

Wiec jak tam ? czy ktoś zorientował się co z tym hasłem czy da rade je znalezc Prosze pomóżcie

Domyślnie

czy ktoś zorientował się co z tym hasłem
    Nikt

czy da rade je znalezc
    Da rade

Prosze pomóżcie
    Ile płacisz?
    światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd

Domyślnie Po cholerę Ci to?.

Zacznę od tego,że to moje forum panie edwardzie. Jeżeli jest tam hasło to chyba jest jasne, że ciebie nie powinno tam być, bo niestety nie nadajesz się na gracza do FPC. Skoro próbujesz zaczynać karierę w coju od włamań, to pewnie nikt cie nie przyjmie do klanu. Chyba, że na chwilkę. Z tego co wiem to Znam PFF.
    Skoro tam to hasło jest to znaczy, że to nasze prywatne sprawy i głąbom wstęp wzbroniony. Baw się dalej hackerze za 5 groszy.

Dla wyjaśnienia tutaj zgromadzonych. Jestem założycielem clanu "Fair Play Clan" jesteśmy najdłużej aktywnie działającym polskim klanem w grze Call of Juarez. Tacy ludzie jak edward, są w stanie zasmrodzić każdą grę, ponieważ sami nie doszli do niczego.
    Pracuje po nocach na tym forum i stronie. Powiedzcie czy tacy ludzie powinni jeszcze mieć czelność odbierać sen staruszkowi.

Ktoś tam widziałem w poście napisał, wpierw sam się naucz php itd. Tu macie rację, do Waszych wiadomości doszliście sami ucząc się ich i pewnie zarywali noce. Niech jeden z drugim wpierw troszkę pocharuje przy nauce programowania i wtedy może doceni trud drugiego człowieka.

Zapraszam na stronę mojego autorstwa (reklama usunięta). Pracuję nad nią już. kawał czasu. Wszystko w Flash. Z ostatnich dodanych chwilowo elementów jest właśnie zakładka klanowa " FPC " (ukończona 90%). W założeniach cały serwis ma być w tym stylu oraz kompletnie interaktywny.

Skoro możecie pomóc to przysłużcie się dobrej sprawie i pomóżcie mi go na tyle zabezpieczyć aby tacy edwardzi nie tkali paluchów.
    Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez Mad_Dud : 05-30-2011 - 16:08 Powód: reklama

Domyślnie

ja pierdole, flamewar
    zaloze sie ze gdybyscie wszyscy niewiadomi przerobili chocby podstawy waszego web-hackingu(nie lubie tego slowa ..)
    LFI,RFI,SQL,XSS,CSRF,AFD, ja nawet nie potrzebuje znajomosci PHP, wszystko z doswiadczenia leci z innych jezykow programowania, moge sie przyznac ze tez zaczynalem jako scriptkiddie, ale szybko zszedlem z tej drogi bo do teraz pewnie
    bylbym uzalezninoy od czyjegos kodu. Stąd tez weźcie sie do roboty, bo z opierdalania nie ma nic, wiekszosc ludzi dziala
    w ten sposob ze chce napic sie wody ale nie wie jak ja odkrecic.

Kierunek macie, wiec do roboty.

Domyślnie

Temat uwazam za wyczerpany, wader1974 dzieki za post - tego bylo potrzeba!
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123