Ostatnio edytowane przez TQM : 02-03-2008 - 12:38
UWAGA!
Jesli ten link dziala to kazdy kto na niego kliknie wykonuje atak SQL Injection :-)
Jak myslicie - ile czasu zajmie panom w garniturach lub innych mundurach znalezienie skad przyszlo klikniecie?
@michalski007 - wyedytowalem post lekko zmieniajac URL aby ludzie ktorzy bezmyslnie klikaja mieli szanse sie zastanowic nad tym co robia zanim napytaja sobie biedy...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
tqm, wybacz nie pomyślałem o tym, następnym razem również wyedytuje lekko.
troche zapozno tqm![]()
jakby co to ja tylko kliknalem skad mialem wiedziec ze to sql inj![]()
Może ktoś powie coś więcej, bo ja osobiście ie kliknę![]()
no to fajniexD ja kliklem przed zmiana (ciekawe ile mi czasu zostalo
)
Ja też kliknąłem przed:P Zgine?:P
Ktoś wytłumaczy o co tam sie rozchodziło?
Zbliża się Trollmagedon...
pełen szacun dla programistow z reala
kliknalem, nie robi drop table na szczescie >>>xD
panowie to ja juz proponuje brać do reki wiertarki i zaczynać walke z dyskiem![]()
tylko pamiętajcie ze trzeba zrobić dużo dziur żeby nie mozna bylo odzyskać danych![]()
dla bardziej zapobiegawczych proponuje zakupic bilety na jakąś egzotyczna wyspe i na jakis czas wyjechać.![]()
![]()
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
OFF-TOPIC:
Slyszalem ze w naszym wesolym kraju zwanym Polska znowu jakas afera... ze ponoc jeden taki sprytny cos chcial dane zniszczyc i mu sie nie bardzo udaloszkoda tylko ze nie wiem o co chodzi do konca, ale zrywalem boki jak mi dzisiaj rodzinka telefonicznie relacjonowala :P
Ci ktorzy ogladaja telewizje powinni juz wiedziec ze mlotek sie nie sprawdza... no chyba ze taki duuuuzy (taki sie sprawdza - wiem - sam testowalem!), wiec wiertarka moze miec wieksze szanse
Sorki ale nie moglem sie powstrzymac :P
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)