OMg Frubi... N/C
Plik .exe jest jak inny plik. Normalnie do niego zapisujesz i z niego odczytujesz. Da się nawet notatnikiem! Serio!
Serio ? Jakos nigdy nic takiego nie widziałem, mozesz mi pokazac jak otworzyc notanikiem taki plik ? Ja jak otwieram notanikiem to mi wyskakuje cos takeigo :
Kod:
MZĐ* # uu¤Ź @ + K T ] o t } ¨ * ż Ä É Ü á ć ř ý 1 6 ; N S X ˇ ¦ ¸ Ĺ Ę Ď á î ó ř
! 3 8 = B † ‹ š Ą * ˛ Ä É Î Ó 1 $ 1 7 1 B1 o › t › y › Ť › ’ › — › ź › Ó › .› R› ˘› “› ť› › U› _› › 4› >› Ę› Ď› J› W› › › › '› ,› K› Y› ^› s› Ź› Ţ› č› ö› e› ˛› Ľ› Á› € ›
› @
› J
› X
› ^
› «› ż› m› Ő› ú› Ó› › !› +› 9› › ´› Ý› ç› ě› ž› «› óókóCó^ótó“ó C:\BP\BGI O TO PROSTA BAZA DANYCHU‰ĺ1Ŕš(óÇś Çž żśWżžWż WšŰ › ¸ Pš› ¸ Pš› ¸Č P¸Č Pż
Wšc› š1 Ŕt÷šŕ› ]ĂImi© : Nazwisko :
Telefon : U‰ĺ1Ŕš(óšÓ1 żśWż W1ŔPšËóšYóšěóżśWż W¸˙ PšóšřóšěóżśWż‰ W1ŔPšËóšYóšěóżśWż W¸˙ PšóšřóšěóżśWż• W1ŔPšËóšYóšěóżśWż W¸˙ Pšóšřóšěó]ĂImi© : Nazwisko : Telefon : Wcisnij jakis klawisz...U‰ĺ1Ŕš(óšÓ1 żśWż\W1ŔPšËóż W1ŔPšËóš8óšěóżśWżhW1ŔPšËóż W1ŔPšËóš8
A tak wogole to ja pytam sie was, skad ja moge wiedziec czy i jak skoro nie siedze tyle w tym co wy... Bulwersujesz sie do mnie o cos co dla Ciebie jest rzecza prosta a dla mnie magia... Wogole denerwuje mnie to juz wasze zachowanie, pytam o cos to odwołujecie do google, a jak wam powiem ze google przekierowało mnie do was ? Nie zawsze mozna znalesc cos konkretnego w google dlkatego pisze tu do was bo kumaci jestecie w tym wszystkim a wam to jak zwykle wielki problem stwarza...
W sumie leniwy jestem ze pisze do was o czyms zamiast samemu poszukac i poukładac w całosci, ale moglibyscie byc mili i nakierowac mnie tylko ! Tak nakierowac, ani ja ani inny user nie zmusza was do udzielenia całkowitej odpowiedzi, wystarczy ze rzucicie jakies haslo jakim trzeba sie kierowac w google i wszystko jasne... :P