moje pytanie czy mozna zlamac haslo meila na tlenie w 10 min znajac tylko login?kolejnie czy jest mozliwe pozniej namierzenie takiej osoby przy pomocy jakiejs magii?
z gory dziekuje za pomoc .
moje pytanie czy mozna zlamac haslo meila na tlenie w 10 min znajac tylko login?kolejnie czy jest mozliwe pozniej namierzenie takiej osoby przy pomocy jakiejs magii?
z gory dziekuje za pomoc .
Nie da się? No chyba ze haslo jest takie samo jak login:P Ale za to bez problemu w takie 10 minut mozna dac bana autorowi takiego tematu lub zamknąć temat
jeżeli ktoś ma skonfigurowane to powiedzmy w tlenie i dostaniesz sie do pliku gdzie jest zapisane to tak.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
sory za lamerstwo poprostu ktos mnie robi w konia.nie wiem czy ta jedna osoba wyswiadczyla mi przysluge w pomocy odzyskania hasla czy moze sama wczesniej je zlamala.wiec 10 min to za malo?ladne jaja
dzieki bardzo
jeszzce jedno jak skonfigurowane w tlenie?
czytalem ze mozna to lamac brutusem ale to chyba raczej dosc powolna metoda ciekawe czy istnieja szybsze
Ostatnio edytowane przez mironisz : 12-10-2007 - 23:14
magii jak magii ale logów napewno...
stary metod to masz dużo słuchanie co sie dzieje na sieci jesli jestes w lanie..., keyloggery, trojany, phishing - użyj google!
temat wałkowany na forum nie ma co 2 razy o tym samym pisać tymbardziej ze od tamtego czasu nic sie nie zmieniło - KOD_01!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )