Witam!
Czy usunięcie pliku z trojanem usuwa działalność trojana, czy może zapisy w rejetrze nadal robią swoje?
Pzdr
Witam!
Czy usunięcie pliku z trojanem usuwa działalność trojana, czy może zapisy w rejetrze nadal robią swoje?
Pzdr
Wpis w rejestrze moze sluzyc do odpalenia zlosliwego kodu... ale kod musi byc dostepny aby go uruchomic, wiec kasujac plik z trojanem (jesli to jedyna kopia na kompie) problem powinien byc rozwiazany.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Jeśli wiesz który to plik jest trojanem to szukasz podobnych, oraz jego wpisu w rejestrze (ścieżka do niego lub sama jego nazwa). I wszystko na raz usuwasz (tak by się nie rozplenił po skapowaniu się że "braci" brakuje). Przynajmniej ja tak robie...![]()
Witam. Nie wiem czy piszę na odpowiednim forum. Czy istnieje wirus nie szkodliwy dla komputera, i nie wykrywalny przez avast lub antivira Chodzi mi o to aby blokował np. klawiaturę czy włanczał stronki internetowe. Gdyby ktoś podesłał mi na e-mail link albo obraz z takim wirusem i krótką instrukcją usunięcia go to była bym wdzięczna.
Pass your CCD-410 free brain dumps exam exams in first try by using our guaranteed ccna wireless & ICDL tutorials and best quality Kyoto University