Czy posiadając forum phpBB (fora.pl) można samodzielnie dodać slowa kluczowe do kodu strony? Czy to nie lamie jakichś praw? Czy może w ustawieniach forum można to ustalić? Chcę wypozycjonować forum .
Czy posiadając forum phpBB (fora.pl) można samodzielnie dodać slowa kluczowe do kodu strony? Czy to nie lamie jakichś praw? Czy może w ustawieniach forum można to ustalić? Chcę wypozycjonować forum .
nie nio wiesz wróżki były ale sobie poszły kazały powiedzieć wszystkim co sie o nie pytają że one też chcą mieć wakacje i żeby sobie dokumentacje czytać
zobacz na faq lub w dokumentacji fora.pl - jak nie znajdziesz to spytaj adminów... jak chcesz pozycjonować forum - to pewnie ma być to jakiesz większe forum - zresztą jakie by nie było polecam zainstalowanie go samemu na jakimś innym serwerze!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Pozycjonowanie czegos co dziala na darmowym hostingu w stylu fora.pl albo innym darmowym to strata czasu... Zasada jest jedna - dostajesz cos za darmo to nie masz wrecz prawa nic wymagac. Ani jakosci, ani dostepnosci...
Wyobraz sobie ze robisz teraz jakas kampanie reklamowa dla swojego forum a tu booom! awaria na fora.pl, padla baza, skasowalo posty, nie masz forum, zaczynasz od nowa a ogloszenia w prasie branzowej poszly... Poroniony pomysl.
Hosting nie kosztuje juz takich wielkich pieniedzy aby sie nie skusic na jakas firme - odradzam te male z powodu jak wyzej - niestety jakosc jest dosc proporcjonalna do ceny - musisz znalezc kompromis.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Czy to świadczy o tym, że mogę wstawić własny znacznik <meta />? Czy to nie jest sprzeczne z Regulaminem i z prawem?§20 Założyciele poszczególnych forów mają prawo do wprowadzenia własnych regulacji i zasad mających zastosowanie tylko na ich własnych forach, o ile te regulacje i zasady nie są sprzeczne z niniejszym Regulaminem ani z prawem obowiązującym na terytorium RP.
aż mam ochotę zacytować kawałek z wróżkami z poprzedniego postu - idź na jakieś forum prawnicze a najlepiej wystosuj odpowiedniego maila do administracji fora.pl!
KOD_01!
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )