Pokaż wyniki 1 do 2 z 2

Temat: Pomoc

Domyślnie Pomoc

Witam, powiem od razu o co chodzi i jaka prawda nie będę tu wymyślał historyjek. Moja siostra podejrzewa chłopaka o zdradę, poprosiła mnie o znalezienie sposobu na wejście na jego konto, na sympatii. Mam jego login, dostęp do komputera i e-mail. Wiem że większość osób tutaj, nie umie takich rzeczy tylko zarejestrowały się i udają hackerów, lecz wiem że jest tu kilka osób które się na tym znają. Wiem że powinienem jej doradzić aby po prostu z nim szczerze pogadała ale on ma strasznie głupie wymówki, bo już próbowała. Sam już próbowałem kilka sposobów ale niestety zawiodły. Monitorowanie odpada ponieważ on siedzi jak ona jest w pracy albo jak jej nie ma w domu. z historii wynika że przez ostatnie półtora tygodnia siedział codziennie na sympatii, a po co mu to skoro ma już dziewczynę? No właśnie sam nie wiem. Wiem że to nie dużo ale za pomoc mogę jedynie ofiarować PaySafeCard'a za 2 dyszki wiem że to nie dużo ale proszę o jakieś pomysły. Z góry dzięki.

Domyślnie

Po to siedzi na sympatii, bo może mieć tam znajomych. Jeśli masz dostęp do jego maszyny - możliwe, że przeglądarka trzyma hasła lub sesje. Łamanie dostępu do informacji dla Ciebie nie przeznaczonych to przestępstwo. Płacenie komuś za popełnianie przestępstwa również. Nikt normalny ci tu nie napisze, że to zrobi. Ehh ile razy mam to pisać, chyba sobie templatkę zrobię.
    Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.

Zasady Postowania