Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 do 10 z 22

Temat: Książka ;p

Domyślnie Książka ;p

http://sekretyhakerow.pl/?pid=ins.pl_ban#witaj chcialem sie spytac czy tak ksiazka byla by odpowiednia na poczatek aa i jeszcze chcem powiedziec ze nie jestem pustym dzieciakiem ktory chce byc super extra madafak H4XoR i hacknac gg pani od angielskiego

EDIT: aaa i czy Pascal moglby byc dobrym jezykiem do pisania jakichs programow Super Extra H4xora xD ?

przed klawiaturą / w różnych miejscach świata

Domyślnie

Co do książki to z tej można coś wynieść dla siebie....tak samo jak i z innej.A co do Pascala to moim zdaniem to jest dobry język od którego można zacząć programowanie....

Domyślnie

Strona odrzuca mnie już na samym początku napisem:
    "Jak Zostać Hakerem w 1 Lub 2 Noce?"

Cytuję ( i 'bolduje' ):

Ignoranci i głupcy ciągle powtarzają: TO niemożliwe,
    Znawcy potrafią całe życie tłumaczyć, że TO jest możliwe,
    Wybitny specjalista opisze TO w kilku książkach,
    Natomiast prawdziwego MISTRZA rozpoznasz po tym, że w prosty sposób wypowie tylko kilka zdań, a Ty zrozumiesz i pojmiesz wszystko w jednej chwili.

Sądy porobili 24-godzinne - to i czemu by nie miało być 'nauk hakerskich' w 24h

Nio ale nieważne -=- jeśli jeszcze nie wiesz co to jest Binder, Keylogger, Exploit.. itp itd - i nie chce ci się czytać FAQ, Oraz dokumentacji to polecam ten zestaw!
    Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )

Domyślnie

Osobiście nie mam nic do tej książki po prostu książka taka jak każda inna, jednak na pewno nie jest tak jak napisali na stronie "Zostać Hakerem w 1 Lub 2 Noce" i żadnych cudów się nie spodziewaj poza tym chyba jednak trochę przereklamowana. Co do Pascala to wydaje mi się że lepiej od razu uczyć się jakichś nowoczesnych języków typu c++ ale znać podstawy pascala nigdy nie zaszkodzi.

Pozdrawiam.

Domyślnie

podstawy pascala znam pojecia postawowe z hackerki tez znam to jaka ksiazke polecacie na poczatek ? a c++ odechcialo mi sie w 1 minucie nauki ( zrabiscie trudny ! )

Domyślnie

a nio tak pytanie też dotyczyło języka programowania - popieram Kamlo - pascal to przeżytek nauczysz się i ci sie nie przyda - fakt faktem że jest łatwy i prostu do zrozumienia! Ale jeśli chcesz po prostu na razie zrozumieć co to jest ta zmienna po coś są te funkcje - i na jaką chol*rę komu instrukcje warunkowe to polecił bym już np. Java Script - Stosowany na stronach jest był i myślę że będzie - choć niektórzy specjaliści się wypowiadają że nie będzie bo to bo tamto - AJAX wchodzi tam jest używane - poza tym jak nie java script to co niby? musi być coś co będzie po stronie klienta chodziło - musi i koniec sieć by niewytrzymała przepływu zbędnych informacji - o serwerach nie wspomnę - nio ale to tylko moje prywatne zdanie.. i zły watek żeby je rozwijać! - jak coś to PM..

A ps. Większość hackme - zaczyna się od zadanek z JS'a !
    PS. 2 - Hackme to też sposób nauki i to według mnie bardzo dobry - jak nie najlepszy! - chyba co niektórzy o tym zapomnieli!

Domyślnie re

ostatnio tą strone zhakowali pozatym
    czym się rónzi ta ten zestaw od innych
    ceną
    itym ze innych ksiązek tego typu nikt niereklamuje w ten sposób
    ja bym w życiu jej niekupił
    napewno jest tamm pare ciekawych informacji
    ale niewartych takiei ceny
    powinno się to nazywac zestaw małego hakera

Domyślnie

wiec jaka ksiazka na poczatek ?

Domyślnie re

wejdz na http://helion.pl
    i wybierz sobie coś

Domyślnie

to co my polecamy zależy od tego co cie interesuje ataki na sieć/aplikacje www/systemy.....

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni