Witam!
Czy usunięcie pliku z trojanem usuwa działalność trojana, czy może zapisy w rejetrze nadal robią swoje?
Pzdr
Witam!
Czy usunięcie pliku z trojanem usuwa działalność trojana, czy może zapisy w rejetrze nadal robią swoje?
Pzdr
Wpis w rejestrze moze sluzyc do odpalenia zlosliwego kodu... ale kod musi byc dostepny aby go uruchomic, wiec kasujac plik z trojanem (jesli to jedyna kopia na kompie) problem powinien byc rozwiazany.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Jeśli wiesz który to plik jest trojanem to szukasz podobnych, oraz jego wpisu w rejestrze (ścieżka do niego lub sama jego nazwa). I wszystko na raz usuwasz (tak by się nie rozplenił po skapowaniu się że "braci" brakuje). Przynajmniej ja tak robie...
Witam. Nie wiem czy piszę na odpowiednim forum. Czy istnieje wirus nie szkodliwy dla komputera, i nie wykrywalny przez avast lub antivira Chodzi mi o to aby blokował np. klawiaturę czy włanczał stronki internetowe. Gdyby ktoś podesłał mi na e-mail link albo obraz z takim wirusem i krótką instrukcją usunięcia go to była bym wdzięczna.
Pass your CCD-410 free brain dumps exam exams in first try by using our guaranteed ccna wireless & ICDL tutorials and best quality Kyoto University