mam problemik. jestem w lanie, dokladnie w bloku i moje poloczenie idzie chyba przez serwer. dlaczego nie moge sciagac z p2p. ciagle mi wyskakuje ze nie moge sie polanczyc z hubem. czy moze chodzi to o ten serwer proxy czy jak?
mam problemik. jestem w lanie, dokladnie w bloku i moje poloczenie idzie chyba przez serwer. dlaczego nie moge sciagac z p2p. ciagle mi wyskakuje ze nie moge sie polanczyc z hubem. czy moze chodzi to o ten serwer proxy czy jak?
jak masz skonfigurowany program sprubuj na pasywnym
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Napisz nam czy jesteś za NAT'em, jakiego programu p2p używasz i prędkość łącza.
Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana.
Napoleon Bonaparte
skoro idzie "chyba" przez server to i "chyba" jest za maskaradą
Odpowiedzi na twoje pytanie jest kilka:
1. Admin wylaczyl ruch p2p ( zainstaluje bearshare zobaczymy jak sobie z tym poradzi )
2. "ciagle mi wyskakuje ze nie moge sie polanczyc z hubem." - o co ci tutaj chodzi bo nie rozumiem tej wypowiedzi poniewaz z hubem raczej siec p2p sie nie laczy
3. "czy moze chodzi to o ten serwer proxy czy jak?" - Sprawdz w ustawieniach przegladarki czy laczysz sie przez serwer ale z tego co wiem to nie jest ci potrzebne poszukaj sobie jak dzialaja sieci p2p i na czym to polega a zrozumiesz
hub - czytaj do jakieghoś servera - ktoś mądry to tak nazwał - chyba w emulke czy czymś takiem - ogólnie to p2p = h*j wielki jak szelki - polecam p2m do filmów i muzyki - reszte znajdziesz na goole - i nie musisz sie prosieć zeby ci sie połączyło - pijawki sie do cviebie nie podpinają etc...
Byl juz watek o blokowaniu P2P - szukaj slowa kluczowego ipp2p na tym forum - mielismy calkiem calkiem ciekawa dyskusje.