Witam. Mam pytanie , czy ktoś może mi powiedzieć jak zresetować tomtom 910 ? Mój się zawiesił i nie można go ani wyłączyć, ani przywrócić do normalnego działania. Jest tylko jasny wyświetlacz i nic więcej. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Witam. Mam pytanie , czy ktoś może mi powiedzieć jak zresetować tomtom 910 ? Mój się zawiesił i nie można go ani wyłączyć, ani przywrócić do normalnego działania. Jest tylko jasny wyświetlacz i nic więcej. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
Pozbawić go zasilania na jakiś czas a potem przywrócić , strzelam w ciemno nigdy nie miałem czegoś takiego.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Jakiś dostęp musi być bo jak być chciał ja np. wymienić to niby jak, a jak nie to zostaje ci czekać aż sam się rozładuje , możesz jeszcze spróbować zadzwonić do serwisu i się ich zapytać .
Ostatnio edytowane przez kosiarz : 06-30-2007 - 19:51
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
..................... ...
Ostatnio edytowane przez kaspsior : 04-17-2012 - 23:46
kazde urzadzenie powinno miec reset sprzetowy. poszukaj na google po modelu i problem z glowy. drugi sposob, jak ktos wyzej napisal, zadwon do supportu, oni od tego sa i doradza ruszaj glowa bracie
BlackIceNavarro