Witam! Słyszałem że na tej stronie są ciekawe artykuły, tylko że trzeba się tam zalogować a nie można sobie konta nowego założyć. Można się tam jakoś zapisać? Może ktoś tam zagląda i wie?
Witam! Słyszałem że na tej stronie są ciekawe artykuły, tylko że trzeba się tam zalogować a nie można sobie konta nowego założyć. Można się tam jakoś zapisać? Może ktoś tam zagląda i wie?
Ostatnio edytowane przez Marcus123 : 01-03-2008 - 17:05
Katuj tamtejszego admina, a nie tu :P
/edit
na haslo bo pewnie chwala sie tam na jakie strony to oni sie nie powlamywali :-]
Ostatnio edytowane przez gogulas : 01-03-2008 - 17:33
A gazeta Hakin9 ich reklamuje, właśnie w kiosku byłem i przeglądałem
Cóż za problem żeby Hakin9 ich reklamował.
Wystarczy spełnić te warunki i reklame masz:
1.zamieszczenia loga lub banneru pisma na stronie www partnera wraz z linkiem przekierowującym na stronę http://www.hakin9.org/
2.comiesięcznej recenzji bieżącego numeru na stronie www partnera
3.informacji o nowym numerze w newsletterze partnera szczegóły: [email protected]
No i oczywiście, żeby pojawiła się w magazynie to musi być w 12-stce najczęściej oglądanych stron.
Ostatnio edytowane przez Bouzer : 01-03-2008 - 18:19
albo poprostu zadzwonić do działu reklamy Hackin9
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
Nie, no ja wiem, tylko mi chodziło jak reklama w gazecie ma sie do tego że i tak jest na hasło i ani wzmianki jak sie zarejestrować
O ile się nie myle to wcześniej można było normalnie wejść. Wydaje mi się, że po tym jak zamknęli tophack.pl to trzeba się zalogować przed wejściem na stronkę (mogę się mylić).