Ostatnio edytowane przez TQM : 02-03-2008 - 12:38
UWAGA!
Jesli ten link dziala to kazdy kto na niego kliknie wykonuje atak SQL Injection :-)
Jak myslicie - ile czasu zajmie panom w garniturach lub innych mundurach znalezienie skad przyszlo klikniecie?
@michalski007 - wyedytowalem post lekko zmieniajac URL aby ludzie ktorzy bezmyslnie klikaja mieli szanse sie zastanowic nad tym co robia zanim napytaja sobie biedy...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
tqm , wybacz nie pomyślałem o tym, następnym razem również wyedytuje lekko.
troche zapozno tqm
jakby co to ja tylko kliknalem skad mialem wiedziec ze to sql inj
Może ktoś powie coś więcej, bo ja osobiście ie kliknę
no to fajnie xD ja kliklem przed zmiana (ciekawe ile mi czasu zostalo )
Ja też kliknąłem przed:P Zgine?:P
Ktoś wytłumaczy o co tam sie rozchodziło?
Zbliża się Trollmagedon...
pełen szacun dla programistow z reala
kliknalem, nie robi drop table na szczescie >>>xD
panowie to ja juz proponuje brać do reki wiertarki i zaczynać walke z dyskiem
tylko pamiętajcie ze trzeba zrobić dużo dziur żeby nie mozna bylo odzyskać danych
dla bardziej zapobiegawczych proponuje zakupic bilety na jakąś egzotyczna wyspe i na jakis czas wyjechać.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
OFF-TOPIC:
Slyszalem ze w naszym wesolym kraju zwanym Polska znowu jakas afera... ze ponoc jeden taki sprytny cos chcial dane zniszczyc i mu sie nie bardzo udalo szkoda tylko ze nie wiem o co chodzi do konca, ale zrywalem boki jak mi dzisiaj rodzinka telefonicznie relacjonowala :P
Ci ktorzy ogladaja telewizje powinni juz wiedziec ze mlotek sie nie sprawdza... no chyba ze taki duuuuzy (taki sie sprawdza - wiem - sam testowalem!), wiec wiertarka moze miec wieksze szanse
Sorki ale nie moglem sie powstrzymac :P
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)