Witam
Mam problem z siostrą, która na wspólnym komputerze, założyła hasło logowania do konta użytkowanika. Co zrobić abym mógł zalogować sie do systemu bez podawania hasła, lub co zrobić abym odgadnąć to hasło?
Witam
Mam problem z siostrą, która na wspólnym komputerze, założyła hasło logowania do konta użytkowanika. Co zrobić abym mógł zalogować sie do systemu bez podawania hasła, lub co zrobić abym odgadnąć to hasło?
Jak chcesz odgadnac to zacznij juz wpisywac wszystkie hasla ktore wpadna Ci do glowy moze zgadniesz za milionowym podejsciem
Istnieja tajemne sposoby, jednym z nich jest google
Jeśli wszystko można znaleźć w google, to po co jest to forum? Jak na razie, nie znalazłem tam nic ciekawego
Tak dla jaj jest to forum
No i zle szukales bo jak cos chcesz zlamac to nie szukaj jak zlamac tylko zapoznaj sie jak zorganizowane sa hasla w Windows, jak sa szyfrowane, gdzie sa przechowywane itd. Jak sobie o tym poczytasz to bedziesz mial jakies pojecie co dalej...
Pamietaj my tutaj nie podajemy gotowych rozwiazan na tematy jak przejac komus konto, przeczytac poczte itd. Co najwyzej zachecamy do nauki
--
ToM's Super Fix IT "No Fucking Problem"
Masz gdzieś siódemkę bez hasła? Spraw, aby pewien plik był taki SAM jak u Ciebie. Nie żebym coś sugerowała. PS do podmiany pliku konieczne będzie zbootowanie z pena czy płytki
Jeśli nie będziesz mieć pod górke, nigdy nie dojdziesz na szczyt.
Jak by to była jakaś tajemnica jak obejść hasło do windopsów. Anyway wystarczy ruszyć głową ;D
PS. podmiany ... jest ciekawszy sposób net user add ....
Ostatnio edytowane przez markossx : 02-18-2015 - 09:43