heja.
ma ktos cos takiego ? ew moze cos polecic?
chodzi generalnie o piesze wycieczki po miescie.
heja.
ma ktos cos takiego ? ew moze cos polecic?
chodzi generalnie o piesze wycieczki po miescie.
BlackIceNavarro
hmmm tak troche to nie bedzie dotyczylo tematu ale...
blackicenavaro: Ty jestes w Londynie? bo ja jakies 20 minut pociagiem od Londynu mieszkam. Tomek Galdys tez bedzie na dniach w londynie. moze by sie jakies piwo zorganizowalo? jeszcze jeden koles ktorego znam z #linux.pl tam siedzi, wiec moglo by byc zabawnie
live fast, die young...
hehe... nie. siedze jeszzce na poludniu polski. w londynie bede w pazdzierniku. jakies piwo mozna wtedy zrobic
BlackIceNavarro
przyjalem, zanotowalem
pogadamy wiec w pazdzierniku, wysle Ci pozniej PM z moim angielskim numerem. pozdro
live fast, die young...
5 pazdzia mam samulota. zabookowalem bileta wczora z wieczora. mam szybki wjazd na 10dni i spadam back.
BlackIceNavarro
wgralem destinatora. wydzielilem mapke z londynem i jest pieknie. destinator niesty tylko w wersji UK ale da sie zyc. nie wie ktos czy mozna dograc PL ?
BlackIceNavarro
Destinator w wersji 6 ma polski jezyk-czasem trzeba go doinstalowac po prostu,nizsze nie maja i nie slyszalem by komukolwiek sie udalo wrzucic.Slyszalem natomiast, ze nizsze wersje dystrybuowane na rynek polski dostawaly nakladke z jezykiem polskim ale o fizycznym istnieniu nic mi nie wiadomo.
Podmieniajac Console instalacyjne w komputerze, tworzac dwie odrebne instalki da sie spolszczyc interfejs i glosy ale system byl niestabilny-wylaczal sie czesto wiec zarzucilem.Dotyczylo Destinatora 5.5 i 6.Do tego troche skomplikowana sprawa.
Dobra chlopaki... jakbyuscie byli w Londynie i szli na piwo to dajcie znac na PM :-) z wyprzedzeniem kilku dni :-) Ja mieszkam w 2 strefie, 20 minut do centrum.