Przeczytajcie to i powiedzcie o co im chodzi ...
Trochę chaotycznie piszą i mało z tego zrozumiałem
Przeczytajcie to i powiedzcie o co im chodzi ...
Trochę chaotycznie piszą i mało z tego zrozumiałem
pierwsza reakcja widzac ten link na speedyshare - botnet. No niestety, pudlo.
ale jak zaczalem to czytac:
To zastanawia mnie aspekt psychologiczny tego osobnika.Po raz kolejny okazało się iż google narusza prywatnoś każdego
kto kożysta z tej przeglądarki
Choc dziwie sie, ze ludzie sie dziwia ze cos przeglada ich komputer przez badzIEwie...
Ja mam czysto w netstat ... im chodzi chyba o ten shit typu kr-in-f147.google.com
tak samo jak połączysz się z WP w netstat pojawia się rek.wp.pl itp. ale to są przecież adresy serverów z jakimi się łączy przeglądarka w celu pobrania dodatkowych reklam bannerów obrazków Itp.
Dalej nie czytam.Co do tematu to zero wiarygodnosci
wiadomym ze Google to spyware ale nie posuwaja sie az tak daleko
przy instalowaniu Toolbara jestesmy pytani czy moze on wysyłac informacje na temat ogladanych przez nas witryn do Google w celach statystyczno/Pagerankowo/historycznych
Oni chyba coś piszą i nie mają pojęcia za bardzo o czym....
HEHEHEHEH ale mnie ten NeoFi*t rozbawił heh ale cóż sa ludzie i pseudo h4xiorzy nic na to nie poradzimy
Btw tak wygląda mój netstat
nie wytrzymałem i wyśmiałem tego wielkiego haxioRA.... czasami jak czytam posty na różnych forach to nie wiem czy ja jestem idiotą czy wszyscy wokoło .. przeważnie wszyscy wokoło
Ostatnio edytowane przez Michal_sh : 12-21-2007 - 16:46
post do usuniecia
dzisiejsza młodziez coraz szybciej sie rozwija,
rozglądnijcie się, coraz więcej hakerów
teraz jak ktos ma cool nick, dostep do internetu i wie jak odczytac haslo GG jest hakerem, strzezcie sie.. beda was hakowac przez gadu gadu, tylko nie instalujcie GG na waszych serwerach, bo cale data center zostana 'ZHACKOWANE'
--
czasem zamiast czytac jakies niezawsze madre kawaly na bash, przegladnijcie sobie fora poswiecone 'niby-hackingowi', nieraz znacznie lepsze niz ten bash