Jak ja moge sei uczyc sociotechniki?
pomorzcie mi pls.
tylko wmiare morzliwosci z neta tak rzeby rodzice ani rodzeństwo sie nie skapneli!!!
pls pomorzcie mi !!!
Jak ja moge sei uczyc sociotechniki?
pomorzcie mi pls.
tylko wmiare morzliwosci z neta tak rzeby rodzice ani rodzeństwo sie nie skapneli!!!
pls pomorzcie mi !!!
a twoji rodzice są tacy bradziej z pc obeznani czy to dalnich "Djobeł w pudełku/czarna magia"
bo jak cos wiedzą otym to zrub sobie w windownie nowe kanto na haslo i poczytaj jakies kursy (pamienstaj skasowac historie) a pliki zapisuj w zipy/rary itp na hasła z jakams glupiom nazwa . a jak ktos wchodzi do pokoju to włanczaj jaką inna strone
ja sie tak ucze hackingu - nikt nic niewie
stary mitnick stara lcamtuf
ej, a ile razy chciałeś od starej forse? mamo no weeeeś... no daaaaj... to też jest SE ;D
spytaj siostry o hasło na gg, czy ci pozwoli skorzystać, bo chcesz wysłać esemesa, a twoje gg nie łączy i tak dalej i tak dalej... to tak jak byś spytał, ej jak napisać wirusa? co pomysł, to wirus. w SE tak samo, co pomysł to metoda wykorzystania SE przeciw komuś...
pozdrawiam
Kevin Mitnick napisal ksiazke o sociotechnice. Przeczytaj ja helion.pl poszukaj po autorze
nauczyc sie mozna najlepiej na studiach
masz zawiesiłem ci tą knige na sieci
http://egon.zsi.kielce.pl/~gl05gubalae/stpo/
ps. postaraj się to szybko sciągnąć bo to jest na moim szkolnym ftp gdzie mam quote 10MB - a to dość mało jak na moje potrzeby więc nie gwarantuje ze ten link będzie działał wiecznie...
Agencja reklamy kielce (mały kilkudniowy case pozycjonerski )
sociotechniki nie da się nauczyć... to trzeba czuć... to juz wchodzi w nawyk i podświadomie "kontrolujesz odpowiedzi liudzi" poprostu sociotechniki to wykorzystywanie informacji ogulnie dostepnych do zdobycia informacji tajnychNapisał Sanil
polecam Ci abyś obejzał film "Hackers 2 Operatopn Takedown" - "Obława"
jest to film gdzie wielokrotnie Kevin posługuje się tą technika...
...
Chcę być człowiekiem znającym internet od podszewki...
...
i szukam pomocy Tu !!
Olonor >>
1. "Obława" to nie jest druga część filmu "the hackers"
2. Kevin Mitnick nie używał wtedy socjotechniki bo to nie jest jego historia, to bajeczki wyssane z palca kolesia który wsypał Kevina
3. Socjologia pisze się przez "J" a nie "I"!
socjotechnika to pomiot diabła ale klucz do sukvcesu to pewność siebie wiesz
o socjotechnice było na forum.., a jakże adekwatnie...
leniuchy &%$(%(&$&$##@#^%*&^(*) !
edit: pojade!
barany je... czego, czego socjotechinki sie chcecie uczyć!
sami siebie sie nauczcie najpierw!
osobowości, IQ, emocji swoich - jak kontrolować!
potem "bawić" się innymi.....
fuj. powiem.
to jest brutalne ale prawdziwe!
Ostatnio edytowane przez markossx : 04-16-2007 - 16:32
* markossx *