Witam,
znalazł by sie moze na forum jakis student najlepiej matematyki któremu nie jest obcy Rachunek Prawdopodobieństwa?
bo mam pewno sprawe z tej dziedziny dla mnie ważną.
Witam,
znalazł by sie moze na forum jakis student najlepiej matematyki któremu nie jest obcy Rachunek Prawdopodobieństwa?
bo mam pewno sprawe z tej dziedziny dla mnie ważną.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
hehe miałem to w maju na matmie całkowite, warunkowe i klasyczne + schemat tego typa na B... Bernuli? 2 klasa liceum :P Za dobry z tego nie byłem ale zawsze można spróbować... Jeśli możesz to daj to "zadanie" na forum
chodzi mi o poziom studiów a temat jest bardziej zawily.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
To napisz Kosiarz o co chodzi to wtedy zobaczymy czy możemy ci pomóc.
potrzebuje kogoś kto by mi rozwiązał 10 zadan testowych w ciagu godziny i wyslal odpowiedzi sms, pytania wysle mms.
przykładowe zadania:
http://img208.imageshack.us/i/dsc00477d.jpg/
http://img208.imageshack.us/i/dsc00476x.jpg/
Ostatnio edytowane przez kosiarz : 06-25-2009 - 00:56
a na jakim poziomie są te zadania bo nie widze na tych screenach ;p
@Edit
na pierwszym screenie nie widze a drugi nie chce sie zaladowac wiec nie wiem ;/
Being bastard is fu***ing crazy!
MÓW POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ
Perl / PHP / Html
jak sie obróci i powiększy to wszystko ładnie widac, po zadaniu takiego pytania moze byc tylko jedna odpowiedz za wysokim
potrzebuje kogos kto ma na codzien styczność z matematyka, najlepiej studenta matmy albo osobe która sie tym fascynuje.
ostatnio na zajęciach miałem zajęcia z rachunku prawdopodobieństwa ale nie to nie... po prostu nie wiem czy to jest czysty rachunek prawdopodobieństwa, czy z jakimiś "dodatkami"
Being bastard is fu***ing crazy!
MÓW POPRAWNĄ POLSZCZYZNĄ
Perl / PHP / Html