Witam... Nie wiedziałem w jakim dziale mam zamieścić tego posta, ale ten mi się wydawał chyba najodpowiedniejszy...
Pisałem już o tym na innym podobnym forum, ale niewiele się dowiedziałem, a to ciągle nie daje mi spokoju Ale do rzeczy. Chciałbym się dowiedzieć, czy istnieje możliwość odczytania jakoś adresu email, jakiego pewien user na innym forum użył do rejestracji na nim? To dla mnie bardzo ważne, zależy mi na kontakcie z pewną osobą, i chyba tylko w ten sposób mogę tego dokonać Dość długi czas temu ta osoba napisała bardzo smutnego posta na pewnym forum. Po kilku miesiącach od tego zdarzenia próbowałem się z nią jakoś za wszelką cenę skontaktować. Na forum już jej nie było, wysłanie do niej PW nic nie daje, bo ich nawet nie odczytuje. Z resztą, temat tego jej postu był taki, że nawet nie wiem, czy ona jeszcze żyje... Nie daje mi to spokoju, co się z nią stało. Minęło tylke czasu, a ja wciąż o tym myślę... Jedyne co chyba jeszcze mogę zrobić, to właśnie spróbować napisać bezpośrednio na jej maila, tylko jak go zdobyć? Forum stoi na darmowym serwerze mojeforum.net, i od jakichś 9 miesięcy jest praktycznie opuszczone. Nic tam już nie ma (nawet postów i tematów), nikt tam nie zagląda. Nawet admin z niego też gdzieś "zaginął w akcji" i też raczej nie ma z nim kontaktu... Po zalogowaniu się tam można sobie tylko sprawdzić listę zarejestrowanych użytkowników i ewentualnie wysłać PW do kogoś (próbowałem też wysyłać do siebie na próbę i działa, powiadomienia też dochodzą na mail). Pewnie zalogowanie się jakoś na konto admina by załatwiło sprawę. Ale nie bardzo wiem, jak tego dokonać A może jest jakiś "trik" który pozwala jakoś ustalić ten adres emaila? Pomoże ktoś albo coś doradzi? Cokolwiek, proszę... Próbuje już od ponad 4 miesięcy jakoś się skontaktować z tą osobą, i nie mogę przestać myśleć o tym co się z nią stało