mam 2 pytania po pierwsze jak zrobić by kiedy coś w php rowna się coś to zeby przenioslo cie na inną stronę a takze jak action script polaczyc z php zeby as actiopn scriptwysylal wybran ą zmienną do pliku
mam 2 pytania po pierwsze jak zrobić by kiedy coś w php rowna się coś to zeby przenioslo cie na inną stronę a takze jak action script polaczyc z php zeby as actiopn scriptwysylal wybran ą zmienną do pliku
Hmmmm... a w dokumentacji nie ma? Co do pierwszego pytania na 100% wszystko jest ladnie udokumentowane - dokumentacja PHP (i to z przykladami kodu). Action Script nie znam...
EDIT:
Jakbys pokazal kod, powiedzial gdzie to bylo opisane i zapytal 'dlaczego ten kod nie dziala' to bys dostal odpowiedz. Jak nawet nie zajrzysz do dokumentacji a glowe zawracasz to kwalifikujesz sie na Lenia Smierdzacego.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
a co do zmiennej z as to wez se moj przyklad z poprzedniego postu i analogicznie zrob w as :P
wczytaj stringa z as do input i potem wyciagnij tego stringa pehapkiem
$namet = $namet+".txt";
co jest że kiedy chce to coś otworzyć za pomocą fopen to mi 0 otwiera a jak bez tego otwieram to chodzi dobrze