Potrzebny mi darmowy antywirus który nie zbytnio obciąża systemu , albo sam skaner w stylu arcamicroscan. Co polecacie ?
Potrzebny mi darmowy antywirus który nie zbytnio obciąża systemu , albo sam skaner w stylu arcamicroscan. Co polecacie ?
z darmowych uzywalem avasta i nie odczuwalem zamulania systemu, ale trzeba przyznac, ze sporo syfu potrafi przepuscic
kaspersky/mksvir online raz na jakis czas
lekki, szybki, skuteczny, nie zaśmiecający, nie zamulający - Utopia AV
jedyne co mi przychodzi na myśl kaspersky, ale co do avasta nie polecam:/ !!
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
Polecam ESET Smart Security, w prawdzie nie jest darmowy (niestety), ale można pobrać wersje trial i raz na miesiąc przeinstalować
najlepiej kaspersky internet security aalbo av na jedno wyjdzie
tylko taki... nadwrazluwy czasami albo jakis symatec
kiedys mialem AVG sa jakies darmowe wersje
Co do AV to polecał bym jednak Avast! sam z niego korzystam i jestem zadowolony, jednak niekiedy jego inteligencja mnie rozwala
Przykład :
Spróbujcie zapisać to z rozszerzeniem *.BAT
//Postanowiłem wrzucić to jako obrazek ponieważ Avast miał coś przeciwko aby zapisać to w postaci tekstu .
(Spartrak )
Pozdrawiam VLN.
Do tej pory korzystałem z Arcamicroscan , bardzo doby jest ale trzeba instalować micro$oft c++ visual Redistributable a nie chcę mieć tego shitu na kompie
A słyszałeś o FREE Antyvirus to tai projekt, rozwijany na zasadzie OPEN SOURCE. Jest jeszcze jeden podobny, ale nie wiem jak on się nazywa
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
KIS (Kaspersky Internet Security) rulez...
apropos nadwrażliwości bym się nie zgodził.. Po prostu patrzy co robia procesy na kompie... (doczepiaja hooki do procesow itd..)
Najlepsze zabezpieczenie na nowe wirusy- o ktorych swiat nie slyszal