hmmm, tak sobie mysle- jest tu ktos kto kuma w miare assemblera i chcialby go sobie przypomniec, podzielic sie wiedza ?
gdzie skiedys sie tym bawilem... i jakby umknelo...
hmmm, tak sobie mysle- jest tu ktos kto kuma w miare assemblera i chcialby go sobie przypomniec, podzielic sie wiedza ?
gdzie skiedys sie tym bawilem... i jakby umknelo...
BlackIceNavarro
blackicenavaro: a co Ci trzeba? chodzi Ci o to by ktos cos dla Ciebie wyklikal czy by pomoc Ci w nauce?
live fast, die young...
dzrewo: kiedys przykuwalem-ale to bylo dawno.zostala jedna wielka dziura. chetnie bym sie tego od nowa pouczyl, odswiezyl knigi i pojechal z koksem. assembelr pozwala robic niezle jaja....dzieci windowsa umarlby ze strachu zanim pojawilaby sie znamienne logo windowsa (ladowanie systemu) haha. moj post ma raxczej charakter sentymentalny, ale jakby sie znalazl chetny dp meczenia wspolnie ass'ka to czemu nie. ja generelanie mam juz puche w glowie
BlackIceNavarro
ja assemlera znam najbardziej podstawowe podstawy
czyli w sumie nic, tez kiedys czytalem tylko o tym. to ja na poczatek Ci znajde pare ciekawych rzeczy bo gdzies tam mialem. aha i ja sobie zamowilem zestaw pieciu duzych knig z Intela ktory przysylaja za darmo. po angielsku, do asma wlasnie. znajde gdzies link i tez zapodam tu na forum. pozdro
mozemy sobie poklikac razem
live fast, die young...
szukaj i wrzucaj
mov 10h,AX ;-)
BlackIceNavarro
asma najlepiej uczyc sie przez cracking - kursow i przykladow nie brakuje w sieci - pozdrawiam
Skoro juz przy sentymentach jestesmy to ja w wolnej chwili tez bym sobie odkurzyl conieco i skleroze pogonil
manki: to tak jakby napisac, ze najlepszym sposobem na nauke c++ jest pisanie zaawansowanych aplikacji biurowych masz troche racji, ale zeby bawic sie w cracking trzeba miec juz jakas wiedze na temat assemblera
live fast, die young...
hehe. podoba mi sie ta dyskusja no to na czym stanelo ?
BlackIceNavarro