FAQs | Raspberry Pi
Enjoy :-]
FAQs | Raspberry Pi
Enjoy :-]
światło mądrości oświetla drogę z nikąd do nikąd
Zamowienie udalo mi sie zlozyc 29 lutego... ale nadal nie wiadomo kiedy sprzet zostanie dostarczony.
Komputer ma wyjscie HDMI, jest mniej wiecej 2x mocniejszy od iPad'a 2 w kwestiach GPU szczegolnie i bez problemu dziala na nim Linux ale zapomnijcie o Windows bo to architektura ARM :-D
Dam znac jak to chodzi gdy dostane moje RasPi... na razie czekamy na znak CE bo inaczej Farnell i RS nie beda wysylac, choc Farnell ma 2000 sztuk ponoc w magazynie :-/
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Podobno komputer już otrzymał oznaczenie CE, więc lada dzień powinni zacząć wysyłać
Ostatnio edytowane przez MateO : 04-12-2012 - 23:57
Jak to zdobyć w Polsce ? W UK pewnie prędko się nie pojawię:/ Gdzie ewentualnie w Europie można go dostać ?
Na tą chwilę możesz kupić tylko na www.farnell.com i uk.rs-online.com/web - wysyłają na cały świat.
Tak czy inaczej teraz zamawiajac bedziesz musial poczekac na nastepna serie produkcyjna ktora ruszy za pare miesiecy... Pierwsza seria to 10tys sztuk a zamowien bedzie lekko 10x tyle. Nie moge sie doczekac kiedy ruszy pelna produkcja juz bo mam sporo pomyslow jak RasPi uzyc
Ehh w maju mógłbym mieć transport tego cuda z Uk ale widze że bede musiał poczekać. Można by zbudowac z nich tani klaster
Bede bardzo szczesliwy jesli do maja dostane ten ktory zamowilem w dniu rozpoczecia sprzedazy... ale jakos mizernie mi to wyglada :-/
Jaki jest koszt tego niby PC z przesyłką >?<