jest jakis program który słuzy do pobierania z rapidshare.com ? mam około 70 linków i musze ciagle czekac bo niemam prenium a wszystkie proxy są wyozystane
jest jakis program który słuzy do pobierania z rapidshare.com ? mam około 70 linków i musze ciagle czekac bo niemam prenium a wszystkie proxy są wyozystane
moze zmienaj ip co chwilke (chyba)
Wystarczy poszukać, jest parę patentów na necie zaczynając na proxy kończąc na bardziej rozbudowanych projektach, ale czy będą działać to nie jestem do końca przekonany ogólnie nie wiem co ludzie tak kochają w tym rapidsarze, na niektórych forach jak ktoś cos poda na rapida jest od razu proszony o zmienienie serwa.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
... tym bardziej ze serwerow jest cala masa...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
no własnie tylko ze jak wchodze przez jakiegokolewiek proxy to kaze mi czekac ...(ktos zasysał przedchwilą)
sciagnij se progs autoconnect......ktos mi go polecil na tym forum niepamietam kto ale program jest dobry....bodajze studencik ale niejestem pewien.........wystarczy jedno klikniecie i laczysz sie od nowa zmieniajac ip.
idealne rozwiazanie do rapida........chyba ze masz stale ip......
pamietasz kiedys mnie sie pytales na gg czemu zmianiam ip to juz wiesz
nie powiem ci dokladnie bo niejestem w domu tylko "na wakacjach"
........wakacje wakacje a taka posrana pogoda........<wnerw> kto zhackuje prognoze pogody zeby zapowiedzieli lepszą pogode?
Ostatnio edytowane przez ironwall : 07-31-2007 - 14:45
Kiedys ja sam zaczalem ten temat... I chyba z eMCe doszlismy do wniosku ze to raczej nie kwestia tego ze zasysane jest przez proxy tylko chyba właściciele rapida wiedza co robią. Moge sie mylic ale coż..takie zycie
Zmieniaj IP przez rozłaczenie i ponowne włączenie neta (Neostrada) lub sciągnij sobie jakis ciekawy program do zmiany IP (www.google.pl )
zmiena ip:
winshit
na linucha moge ci upnoc
inne pytanie... czy jest program który potrafi pobrac pliki z takiego bloczka ?
Ostatnio edytowane przez Sardihan : 05-27-2008 - 17:01 Powód: tak na wszelki wypadek