Właśnie zauważyłem ciekawa zależność w gadu gadu wstawiając pomiędzy jakiś tekst znak ‘&’ zostaje podkreśloną litera , poza tym jak się wstawia większa ilość po miedz jakimiś innymi znakami nie zmienia to opisu znikają.
Właśnie zauważyłem ciekawa zależność w gadu gadu wstawiając pomiędzy jakiś tekst znak ‘&’ zostaje podkreśloną litera , poza tym jak się wstawia większa ilość po miedz jakimiś innymi znakami nie zmienia to opisu znikają.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
a mozesz jeszcze raz po polsku, z przecinkami i innymi znakami we wlasciwych miejscach oraz prawidlowymi koncowkami slow? ten post nie ma zadnego kontekstu poza tym ze & cos zmienia...
Ok. sorry nie jestem dzisiaj „działający”, chodzi mi tylko o to że jak wstawisz & w jakimś tekście w opisie to zadziała jako podkreślenie litery, a jak będziesz wstawiał pomiędzy literami wyrazu to nie zmieni opisu.
Ostatnio edytowane przez kosiarz : 03-07-2007 - 21:29
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."