czemu nie mozna kasowac swoich postow?
Zalozmy napisze jakis temat, potem znajde odpowiedz i chce go wywalic zeby nie zasmiecal forum.
Jestem za wlaczeniem opcji kasowania swoich postow (przynajmniej jak niema odpowiedzi)
czemu nie mozna kasowac swoich postow?
Zalozmy napisze jakis temat, potem znajde odpowiedz i chce go wywalic zeby nie zasmiecal forum.
Jestem za wlaczeniem opcji kasowania swoich postow (przynajmniej jak niema odpowiedzi)
według mnie to nie jest odpowiedni pomysł, jeśli znajdziesz odpowiedź to możesz przecież podzielić się nią z innymi, wtedy jak ktoś będzie też potrzebował takiej informacji to już ją będzie miał na miejscu
no dobra, ale jesli pytanie jest tak glupie, ze az wstyd?
Zgadzam sie ze studencikiem w 100%
W pewnym sensie forum powinno byc 'append only' ale oczywiscie przy takim czyms byloby bezuzyteczne :P
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
@TQM, @studencik:
ale mozna uzywac opcji Edytuj..
Wystarczy zmienic swoj post na #post usuniety# i spoko ;P
... albo napisac: prosze usunac - <powod>
ja mam lepsze rozwiązanie, dać wszystkim moda
to nie fajny pomysł z tym usuwaniem bo potem ktoś przegląda ogołocony wątek, bo ktoś doszedł do wniosku że jego posty były głupie / lamerskie i po usuwał sobie i potem nikt się w tym nie połapie
Jestem za tym, żeby nie dawać możliwości usuwania własnych postów- wracając do tego, że "wąte/ post głupi, że aż wstyd" to kaŻdy odpowiada za siebie, a tygodniowy ew. ban nauczy go używnia googli studencik, tqm jestem z wami
o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com
Usuwanie własnych postów? Ja bym wywalił również edycje ich, jeśli nie są ostatnie. Po prostu, później głupio się czyta uwagi do uwag, których nie ma. Albo... Ktoś edytuje specjalnie posta, by później z kogoś robić kretyna. Co by było gdyby dało się je całkowicie usuwać? Nawet nie chcę o tym myśleć!
http://nikowek.blogspot.com/
Zbrojne Ramię Pingwina!
-----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
Version: 3.12
GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
G+ e- h! r% y?
------END GEEK CODE BLOCK------
Nikow - bardzo dobre uwagi, choc to co mowisz trafia sie na forum to jednak niezbyt czesto. Jesli ludzie zaczna tego naduzywac to na pewno edycja zostanie zablokowana Tak jak mowie - uklad 'append only' ma swoj sens, choc w naszej aktualnej sytuacji nie ma absolutnie takiej potrzeby.