Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 71 do 80 z 104

Temat: jestem....

Domyślnie

Lol- nie widac jakos tego twojego avatarka
    o przemyśleniach w kontekście NLP... http://www.tuetbrute.blogspot.com

Domyślnie

I wlasnie o to chodzi :>
    delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).

Domyślnie

Cytat Napisał rip Zobacz post
    witam, mam 11 lat i interesuje sie hackingiem.
    Hmm... To tłumaczy wiele twoich głupich czynów, ale rozumiem bo też byłem w tym wieku. Gratuluje wiedzy, mnie skreślano na początku za wiek.

Cytat Napisał ⌂⌂⌂ Zobacz post
    witam. Jestem delete. Interesuje mnie: PHP, MySQL, C++, C#, Asm, Linux, Windows, Hardware, Software, Wardriving i wiele by tu jeszcze wymieniac :>

Nie uzywam Polskich znaczkow, bo nie mam i mi sie nie podobaja....za co z gory przepraszam.
    Twój nick zapowiada Cię niezbyt ładnie, jednakrze chciałbym zobaczyć twoje kody w assemblerze.
    http://nikowek.blogspot.com/
    Zbrojne Ramię Pingwina!
    -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
    Version: 3.12
    GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
    O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
    G+ e- h! r% y?
    ------END GEEK CODE BLOCK------

Domyślnie

Cytat Napisał Nikow Zobacz post
    ...zapowiada Cię niezbyt ładnie, jednakrze chciałbym zobaczyć twoje kody w assemblerze.
    ja bym Cie chcial zobaczyc przy slowniku ortograficznym :> Po za tym znowu blednie interpretujesz moje zdania...

Interesowac sie <> Potrafic

Tak, na przyszlosc. Nie powiedzialem ze jestem mistrzem w Asmie, tylko ze sie nim interesuje. Czy jak sie interesuje jakas laska to znaczy ze z nia chodze? ;>
    delete (z ang. skasuj) - w programowaniu obiektowym operator niszczący obiekty utworzone za pomocą operatora new (bądź dowolny obiekt, którego adres można pobrać).

Domyślnie

Kod:
    ?
    u mnie to wyglada tak
    Kod:
    Interesowac sie != Potrafic
    War, war never changes.

Domyślnie

Wiesz, jak czlowiek interesuje sie wieloma rzeczami to nie we wszystkim jest swietny...potrzeba na to czasu, jeszcze wiele czasu ;>

Domyślnie

Wiesz, jak czlowiek interesuje sie wieloma rzeczami to nie we wszystkim jest swietny...potrzeba na to czasu, jeszcze wiele czasu ;>
    znam to dobrze
    czasem chce sie nauczyc perla, no i w miedzyczasie patrze C++, czytam o asmie i dupa blada nic sie nie naucze ...
    chyba ze... [cytuje, tqm]
    Cytat Napisał tqm
    Wystarczy mi male zagiecie czasoprzestrzeni ktore rozciagnie dobe z 24h do 72h i bedzie super...
    War, war never changes.

Domyślnie

ja bym Cie chcial zobaczyc przy slowniku ortograficznym :>
    Mógłbym zasłonić się papierkiem, który posiadam, ale tego nie zrobie, znalazłeś jeden błąd ortograficzny. Ispell nie podkreślił... :P
    Po za tym znowu blednie interpretujesz moje zdania...

Tak, na przyszlosc. Nie powiedzialem ze jestem mistrzem w Asmie, tylko ze sie nim interesuje. Czy jak sie interesuje jakas laska to znaczy ze z nia chodze? ;>
    Nie, ale to znaczy że wiesz coś o niej, jednak assembler != dziewczyna. Jeśli interesujesz się jakimś językiem, to logicznie myśląc chcesz go używać, jednak by dojść do poziomu zaawansowanego, musisz ćwiczyć, a więc jakieś kody muszą powstawać.
    http://nikowek.blogspot.com/
    Zbrojne Ramię Pingwina!
    -----BEGIN GEEK CODE BLOCK-----
    Version: 3.12
    GCS d- s++:++ a--- C+++ UL+++ P L+++ E--- W++ N++ o K- w--
    O M- V- PS PE Y PGP++ t+ 5 X+ R tv- b++ DI- D-
    G+ e- h! r% y?
    ------END GEEK CODE BLOCK------

Domyślnie

Siemka! Rafał rocznik 1990(18 latek na karku). Siedzę w tym dopiero od jakiś trzech miesięcy. Wcześniej trochę umiałem Pascala ledwo HTMLa. Teraz C/C++ i oczywiście Linux. Najgorsze jest to, że jastem strasznie leniwy... Ale jakoś idę dalej. Interesuję się asm PHP SQL Perl Apache (narazie tylko się interesuje) jak skończe nauke C to się biorę za coś bardziej konkretnego.

Domyślnie Siemka all

Dzień dobry mam na imię Bartuś i chodzę do przedszkola .

Dobra koniec jestem Bartek mam 15 lat moje zainteresowania wzięły się od kiedy...NIEWAŻNE nie pamiętam po prostu interesuje mnie hacking, łamanie zabezpieczeń itd. sami dobrze wiecie

Strona 8 z 11 PierwszyPierwszy ... 678910 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania