Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 61 do 70 z 74

Temat: Integracja spoonwep z BT 4

1. Domyślnie

Ja się podejmę modyfikacji.Powiedz tylko jedno .Zrobiłem tak jak w instrukcji,ale nie wiem gdzie jest folder optimal rozumiem ze tam wrzucam pliki lzm.Nastepna sprawa jak dales na pulpit info txt. Nastepnie jak zmienic tapete.Sterowniki gdzie wrzucac do jakiego katalogu?Pozdrawiam.

Domyślnie

W dziale FAQ opisalem calosc tak jak to sie robi...
    http://hack.pl/forum/faq/7171-%5Bbac...-co-i-jak.html

Nie mam nic wiecej do dodania
    Ostatnio edytowane przez TQM : 09-23-2010 - 10:43
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

3. Domyślnie

Napisz tylko gdzie jest folder “optional” l bo tak zrozumiałem z opisu ,gdzie wrzucać pliki.Jak zle zrozumialem to popraw mnie .

Domyślnie

przeczytaj opisy ktore podalem w dziale FAQ - tam wszystk jest podane krok po kroku, ja robilem dokladnie tak samo a teraz zwyczajnie nie pamietam jak to szlo... ale dokladnie linijka po linijce wg opisow ktore wskazalem

5. Domyślnie

Skumalem juz dzialam.

Domyślnie

Super... to jakbys wypuszczal torrenty z tym distro to daj znac

Domyślnie

cześko, zassalem to distro TQMa ale niestety nie bangluje w trybie liveCD.
    Czy to jest wersja przeznaczona do dalszych modyfikacji czy ma dzialać tez jako live bo zarówno Spoonwep jak i airoscript wywalają mi błedy .Jeden ze nie zapisze pliku i nie pokazuje sieci na liscie drugi ze za duzo linijek w pliku dumpa.
    Wyglada jak niezgodnosc tych programów z logami tej wersji aircracka, wiec pytanie czy Tobie TQM to działa w surowej wersji zapodanej tutaj (mniemam ze tak) wiec pytanie czemu u mnie nie trybi ?
    I dodatkowe pytanie czemu to distro uruchamia mi sie zawsze w 8x6 a nie w 1x7 ,czy przestawiales tryby graficzne ? wersja pre final i beta szla mi dobrze.

Domyślnie

nic nie zmienialem, dodalem tylko pakiety - u mnie odpalilo jako livecd bez prolemu
    Btw, czy ja nie pisalem ze nie oferuje supportu dla tej modyfikacji?!

Domyślnie

owszem pisałeś ale zakładam że mozesz odpowiedzieć na fundamentalne pytanie czy spoonwep i airoscript na distro które sam udostępniłeś Ci działają czy nie bo błedy jakie mi wywala na tymch programach ( zreszta podobne do bledów u innych userów)
    mogą tak jak u nich być wynikiem nowego aircracka i starego spoonwepa i airoscripta a konkretnie pliku dump-01.txt.
    O czym zreszta pisali sami developerzy z Offsec , wiec pytanie czy to dziala z płyty od strzału nasuwa sie automatycznie.
    Jesli z reką na sercu powiesz mi że fungluje CI wszystko bez zadnych zmian z płyty to sie oczywiscie odczepie
    Co nie zmieni faktu ze będę musiał wymyśleć skąd problem z niezgodnością softu między soba na wypalonej płycie.
    :/
    Dla jasności, u mnie też odpaliło jako live CD zarówno pod VM jak i na suchara tylko spoonwep i airoscript wywalały błedy i nie działały poprawnie i ta rozdziałka, resztę jeszcze przetestuje dogłębniej.
    Ostatnio edytowane przez q1w2e3r4 : 10-28-2010 - 20:33

Domyślnie

Nie no jasne ;-) wiem o co chodzi hihi
    U mnie dzialalo jak testowalem przed wypuszczeniem - nie testowalem dokladnie ale aplikacja odpalila, sieci widziala - lamania nie testowalem bo nie mam nic z WEPem pod reka :P
    Grafika podniosla sie normalnie - jak zawsze na moim testowym sprzecie.

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni