Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 51 do 60 z 104

Temat: jestem....

1. Post

Jestem t00l. Nie cierpię dzieci neo, trollów i ludzi, którym trzeba tłumaczyć podstawy podstaw informatyki - dlatego też nie oczekuje, że wam się będzie chciało tłumaczyć wszystko od początku do końca - od czegoś przecież i swój mózg każdy posiada

Programuje w Pythonie, Ansi C, Javie i zajmuje sie ogólnie o wiele bardziej Linuksem (i czasem innymi systemami) niż okienkami M$. Nie spamuję xD Posty piszę tylko wtedy kiedy mam coś wartościowego do przekazania, inaczej żal mi mojego czasu

To tyle.

Domyślnie

A ja mam prawie 17 lat (5 dni do urodziń ) mam krzepę i mogę nosić cegły. Jeżdżę golfem dwójką, a jak kolega pożyczy to trójką i jedno co Wam powiem...to 140 na klatę biorę, taką mam moc między nogami~!

Domyślnie

Nie wiedziałem, że koksy też się interesują hacking'iem. Ale tak naprawdę to dobrze, że grono interesujących się haking'iem ciągle się powiększa.

A te 140 na klate to może być dobry argument przy wyciąganiu z kogoś hasła

I skoro masz za 5 dni urodziny to wszystkiego najlepszego (tak na zapas, bo później bym zapomniał )
    Ostatnio edytowane przez Bouzer : 01-25-2008 - 18:43

Domyślnie

Witam
    Jestem Adam mam 18 lat uczę sie w ZSEiI na profilu informatycznym. Umiem pascal'a, html nawet nieźle, i uczę się c++. Ogólnie to podoba mi się te forum i jest zajebiście

Domyślnie

No w sumie mi też wypadałoby się przedstawić. Trochę późno, ale lepiej późno niż wcale.

Mam na imię Paweł i właśnie nie dawno skończyłem 18 lat. Uczę się w technikum o profilu mechatronicznym(co ja tam robie?). Siecią i programowanie interesuje się od niedawna i bardzo mi się to spodobało(wkońcu wiem co chciałbym robić , być takim za*****tym adminem tak jak tqm ). I z tego co się orientuje to umiem tylko podstaw c++(dlaczego tak mało? przydałoby się wkońcu wziąść porządnie za nauke )

6. Domyślnie

jestem tu chwilkę a dopiero teraz zauważyłem ten temat

Mam na imię Michał, mam 18 lat i potrafię śmiać się do własnych myśli, cudzych zresztą reż Mam filozoficzne podejście do świata, czasami mi się wydaje że tylko ja jestem prawdziwy a wszyscy wokół to boty...a może to autyzm

A tak na poważnie, to więcej nie powiem bo lubię być owiany tajemnicą
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Cool Domex

Cze jestem Dominik mam 14 lat i chodzę do 1 gim fajnie was poznać

Domyślnie

witamy witamy!:P
    Ej hedVB mamy troche wspolnego;d
    Zbliża się Trollmagedon...

9. Domyślnie

Np .. ?
    www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.

Domyślnie

filozoficzne podejscie do zycia, smianie sie do wlasnych mysli i cudzych i owianie tajemnica
    Zbliża się Trollmagedon...

Strona 6 z 11 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Zasady Postowania