O hed to ładnie pojechali z tą infąMoże ktoś z forumowiczów będzie starał się/uczęszcza do Opolskiego Uni/polibudy?
Mam nadzieję że CKE pójdzie po rozum do głowy i obniży poziom matury z infy.
O hed to ładnie pojechali z tą infąMoże ktoś z forumowiczów będzie starał się/uczęszcza do Opolskiego Uni/polibudy?
Mam nadzieję że CKE pójdzie po rozum do głowy i obniży poziom matury z infy.
Albo raczej MEN wprowadzi normalny poziom nauczania informatyki w szkołach....na lekcjach kur*** Excel a na maturze programowanie, algorytmy i teoria połączeń sieciowych i kryptografii, ja pierduuu. Wychodzi na to, że żeby mieć więcej niż 4 trzeba się wszystkiego uczyć w domu na własną rękę, tak z czystej ciekawości jak geek. :/
Co za cymbały rządzą naszym procesem edukacji....?
Mnie to najbardziej śmieszy wprowadzenie obowiązkowej matury z matmy (fakt matma potrzebna, ale...) a to dlatego że dużo uczniów nie rozumie choć się jej uczy.... albo podchodzą do tego niechętnie albo nie nadają się do matmy...przykładem mogła być w tym roku w moim LO ( w Warszawie) klasa mat-inf - na 30 uczniów prawie 20 miało zagrożenia z matmy!!
WTFTo jest jakieś zryte!!! Ni c***a nie czaję ani takich sytuacji, ani takiego rozumowania "oświaty" k***a jego m*ć!!
Ostatnio edytowane przez ryniek : 06-30-2008 - 23:45
Python/Perl/Ruby Hosting - MegiTeam.pl
UwolnijLaptopa.pl - akcja pod patronatem Fundacji Wolnego i Otwartego Oprogramowania
Rozumiem uczucia kolegi powyżej. Sam mam identyczne. Zwłaszcza że w minionym już roku szko9lnym zmienili podstawy programowe z matmy od podstawówki po liceum. Ma to związek z obowiązkowością matematyki na maturze? Przecież żeby zdać podstawę (i tylko tyle, czyli wyrobić 30% ) to nie trzeba swą wiedzą specjalnie poza gimnazjum.