zebrałem wszystkich z tego postu (ważniejszych) i zrobie głosowanie na moda w newbie haking (multiwybór)
zebrałem wszystkich z tego postu (ważniejszych) i zrobie głosowanie na moda w newbie haking (multiwybór)
Ostatnio edytowane przez maxhack : 11-18-2007 - 15:38
<script>alert('your computer has been hacked')</script>
@maxhack: zmieniles post z wlamaniem sie komus do kompa na posiadanie jakiejs wiedzy kiedy to pierwsze stracilo sens
jeden mi mówi że hack za trudny drugi że to traci sens .
to sie zobaczy ja myśle o tym trchce na poczekaniu
a w ogóle najlepiej by było żeby dział został podzielony na różne kategorie jak projekty , nasze osiągnięcia (wraz jak tego dokonaliśmy) , advanced tutorials itp.
Ostatnio edytowane przez maxhack : 11-18-2007 - 15:43
a ja troche "po poczekaniu"
dajmy sobie troszke czasu, najpierw niech tqm to zobaczy moze
Sluchajcie... ja nie jestem wyrocznia w zaden sposob - pomysl nie wyszedl ode mnie - to ma byc Wasza zabawa, przez Was, dla Was... Jesli chcecie organizowac taka zabawe to ja postaram sie ze swojej strony dolozyc to co moge aby ta zabawa byla lepsza i bezpieczniejsza dla uczestnikow. Tyle co chcialem powiedziec
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Oracle-taki bedzie mial nick tqm
wiec zaczynamy myslec
i tu jest chwila w ktorej odczuwam brak "dostania gotowca"
no coz, trzeba bedzie sie zabrac za to.. ktos chetny zeby zrobic odrebna strone projektu?
Ostatnio edytowane przez GSG-9 : 11-18-2007 - 16:16
strona hmmm.
może zrobie we flashu tylko mam problemsy z php i flash
a forum też nowe
a strona.
moge złożyć w całość ale rysuje no coment
Ostatnio edytowane przez maxhack : 11-18-2007 - 16:53
uważaj z tym z php i flash'em żeby strona nie znikła zaraz po starcie, było już sporo tego typu niewypałów.
"dobrzy hakerzy są sławni na cały świat, ale o hakerach geniuszach nikt nic nie wie."
Zapomnijcie o tym na razie... skupcie sie na czesci merytorycznej - jak projekt wystartuje to bedziecie sie martwic o to jak wyglada...
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
ale jak zrobic zeby lista z ip/gg byla dostepna dla bioracych udzial, a zeby nieproszeni jej nie dostali hmm
______
offtop:
odpiszcie na moje tematy w dziale hacking wreszcie