Najbardziej trafne jest ostatnie określenie... Dla lubiących silne wrażenia (eMCe nie usuwaj prosze!:P) www.lady-jewel.mylog.pl Kiedyś wszedłem i się przekonałem że obiad potrafi trafić na klawiature w ciągu... 5 sek?
Najbardziej trafne jest ostatnie określenie... Dla lubiących silne wrażenia (eMCe nie usuwaj prosze!:P) www.lady-jewel.mylog.pl Kiedyś wszedłem i się przekonałem że obiad potrafi trafić na klawiature w ciągu... 5 sek?
Zbliża się Trollmagedon...
Witajcie!
Jestem m33 urodziłem się i tak mi zostało.
Ossz w morde w ciągu 5 nie ale tak po 8 zaczynają się torsje :P
"Jeżeli nie dążysz do rzeczy niemożliwych, nigdy ich nie osiągniesz"
poco niektorzy pokdreslają ze są lamerami ...nie rozumiem?
co boicie sie ze pomylimy was z hackerami? heh
Rocznik '87 jestem. Studiuję informatykę w Gdańsku.
Na studiach uczę się C, jednak w wolnych chwilach staram się poznac C++ i Pythona, a obecnie programuję w j2me.
Fascynuje mnie Linux, to kawał dobrej roboty. Windowsa używam tylko wtedy, jeśli pewnego zadania bądź problemu na Linuksie nie mogę rozwiązać.
Poza tym mam w planach nauczyć się gotować. Póki co, to dobrze mi to wychodzi, tylko ciągle za dużo czasu mi to zabiera.
Lubię psy, grać w darty (lotki, rzutki), wypić piwko, pośmiać się, poszaleć. Z reguły także lubię pomagać ludziom.
Zastanawiam się I tak myśle że chyba takco boicie sie ze pomylimy was z hackerami? heh
Chyba ale pomyślmy skąd wiesz czy czasem jakaś agecja towarzyska nie załoożyła profilu na forum i się ogłaszaco to XD ogłoszenia matrymonialne :P
Jestem...
...Orion, mam 16 lat, mieszkam w Łodzi. Interesuje sie informatyka, ucze sie w technikum na profilu informatycznym. Ponadto interesuje sie Tibia, a dokladniej Open Tibia Serwerami, od jakiegos roku. Mialem kilka wlasnych serwerow, poniewaz ludzie mieli przyjemnosc z tego, ze maja gdzie pograc, a ja mialem przyjemnosc, bo poznawalem co, w jaki sposob dziala ;-)
Ostatnio edytowane przez Orion : 09-21-2007 - 15:14
Heh... Jak eMCe się przedstawił to dlaczego ja mam być gorszy?
Interesuje mnie sieć i to co jest pod maską PC'ta. Lubie assemblera i większość poznanych dotychczas algorytmów było mi łatwiej napisać w tym właśnie języku. Nie cierpie ludzi którzy grają w "Tibię", ponieważ znam grono takich ludzi którzy mnie proszą o założenie im czegoś takiego jak "pac", więc sorry, ale jeśli dowiem się że w to grasz to masz -50% do zaprzyjaźnienia się ze mną... A i ludzie którzy mówią że są lamerami, są od razu przezemnie ignorowani (gorzej niż tibijczycy), ponieważ nie lubie jak ktoś się od razu płaszczy w mało ważnej sprawie
# post usunięty #
Ostatnio edytowane przez gogulas : 11-25-2007 - 01:30