Mysle ze raz na jakis czas bede robil takie dvd i puszczal public - jesli tylko czas pozwoli
Mysle ze raz na jakis czas bede robil takie dvd i puszczal public - jesli tylko czas pozwoli
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Tak mi przyszło do głowy teraz... Jeśli możesz i oczywiście znajdziesz czas to może by dodać do tego jakieś stery do karty intela 5100 tak jak było coś tu opisane:
http://forum.aircrack-ng.org/index.php?topic=4217.0
EDIT: Dziś w nocy ani jutro seedować nie mogę, bo mnie nie ma
Ostatnio edytowane przez bpm : 01-23-2010 - 19:32
jak bedzie czas to moge sie pobawic, pokomibnowac nieco... tylko w tym momencie nie widze sensu aby ladowac ISO na rapida i inne serwisy... i prosilbym aby tego nie robic... jest torrent, w razie czego jak ktos bedzie chcial to nie powinno byc problemu z odpaleniem seeda albo...
... jak dobrze pojdzie to niebawem bede mogl wystawic pelen mirror z obrazami - na bardzo szybkim laczu gdzie bede mial nieograniczona ilosc miejsca i transferu, wtedy beda ISO na stale podpiete i bedzie mozna ssac.
Twoja wola... mnie nie pozostaje nic innego jak tylko się z tym zgodzić i... cierpliwie czekać
Dobra... nastepne na tapecie beda stery do intel 5100 ale niestety nie mam takiej karty wiec nie bede w stanie stwierdzic czy zadzialalo czy nie :-/
Prosze wiec o rozsadna liste dodatkow ktore chcielibyscie zobaczyc w bt4, ale...
- nie bedzie narzedzi dla idiotow - click & own
- przed zgloszeniem co dodac osoba zglaszajaca ma sprawdzic czy tego juz nie ma w bt4
- zglaszajac dodanie sterownika/softu mile wskazane info gdzie ten sterownik/soft mozna znalezc aby zaoszczedzic mi czasu na szukanie plikow albo opisow
... i na zakonczenie - robie to w wolnym czasie - jesli go mam.
Propozucje co dodac wpisujcie ponizej, na razie jest sterownik do Intel 5100
Mi w tej chwili nic innego do głowy nie przychodzi tylko stery do tej karty, bo akurat tą kartę mam i mogę przetestować..
Jeszcze moje pytanie czy można także włączyć spoonwep ale jedynkę w BT .Ja albo coś źle robię albo lamus ze mnie że BT4 nie widzi mi dysków nawet jeśli próbuje pod montować dyski... odpalając live usb .Mam u siebie klucz 128bit WEP doszedłem do 700000 IVS i dalej nic gdzie szukać przyczyny/może coś robię źle / czy czekać dalej? :/
Pozdrowienia dla was wszystkich oraz ADMINA, raczej najlepsze forum jakie znam do Lina
Dodalem tego spoonwep'a ktorego znalazlem, starszych wersji nie widzialem - sorry. 700k IVs to sporo ale nie kazdy IV sie nadaje z tego co pamietam - w tej grupie musisz miec odpowiednio wiele IV o podobnych parametrach i domniemanie podobnej zawartosci...
TQM
Czy w wolnym czasie mógłbyś dodać do ,,BT4 Final'' program ''mdk3'' ?
Program mdk3 jest do sieci WI-FI.
Myśle że jeśli znalazł się ktoś tak dobry jak TQM jeśli chodzi o BT4, to ten temat jeszcze się rozkręci i znajdzie bardzo wielu zwolenników i będzie liczył bardzo wiele stron. Ale to wszystko zależy tylko i wyłącznie od TQM.
TQM
Chciałem ci podziękować że zająłeś się dodawaniem programów do BT4.
Jeśli bym mógł to chciałbym ci się jakoś za to odwdzięczyć np. chciałbym ci w jakiś sposób podarować pare groszy, w końcu twój czas jaki tracisz na dodawanie aplikacji do BT4 też kosztuje.
TQM
Właśnie przed chwileczką wypaliłem twój system który przygotowałeś, i uruchomiłem i jest w nim program który doodałeś czyli ten mdk3.
Ale jest taki problem, ten program mdk3 nie działa, wpisywałem takie komendy jak poniżej:
# mdk3 ath0 a -a MacAP I dostałem taką odpowiedź:
bash: mdk3: command not found
Albo jeszcze jedna komenda:
# mdk3 ath0 d odpowiedź:
bash: mdk3: command not found
Manual wyświetla ten mdk3 bez problemu.
TQM
Wiesz może co jest nie tak że z tym mdk3 dzieje się tak jak się dzieje ?
Ostatnio edytowane przez TQM : 01-30-2010 - 11:04 Powód: 4 posty od jedenego usera - raz po raz
Polaczylem 4 posty powyzej...
1. komunikat mowi ze nie maprogramu (w sciezce) wiec... locate mdk3 albo find / -name mdk3 -print
2. nie ma potrzeby aby wysylac kase czy cos - mam chwile czasu, moge sie bawic... nie mam - nie robie :-)
3. poskladalem w calosc to o co prosiliscie ale supportu nie zapewniam, wiec jesli cos Wam nie dziala to szukajcie na wlasna reke - sorry