Może mi ktoś pomóc ? Robie wszystko tak jak na filmiku a wywala mi taki sam error jak Pirox`owi: "Could not conect to SMB... itd"O co tu chodzi?
Btw. Próbuje sie połączyć z kompem z poza lana
Może mi ktoś pomóc ? Robie wszystko tak jak na filmiku a wywala mi taki sam error jak Pirox`owi: "Could not conect to SMB... itd"O co tu chodzi?
Btw. Próbuje sie połączyć z kompem z poza lana
hmmmm fajny filmik
ale jedno pytanie
jaj pobierac pliki od ofiary
ja robie tak samo i mam identyczny problem jak pirox's ..ale ja chcem sie wlamac do kolego który jest z tej samej sieci i mieszka obok mnie... niewiem o co chodzi... pomoże ktoś
dzieki!!
Pisalem juz ze ofiara niemoze miec firewalla wlonczonego ani zadnych innnych zabezpieczien
Pozdrawiam!!!
hmmm...a mozna to sprawdzic jakims programem
a i jak wyciagnac plik?
jeszcze raz dzieki!!!
Spróbuj zeskanowac porty i zobaczyc jakie ma otwarte porty moze wtedy cos więcej zdziałasz
Pozdrawiam!!!
Pracowalem w Anglii firma Clearvent.Szef Angol pracownicy-Polacy.Gosciu nas orznal na kupe forsy twierdzi ze Polacy to fucking polish...Wykorzystal swoja sekretarke takze Polke i stwierdzil ze wszystkie Polki to bithes... Nie bedziemy mu rzucac ceglami w okna i samochody bo nie tedy droga.ale nie zaszkodziloby zamieszac mu na firmowej stronie zeby gnoj popamietal.Jak ktos ma umiejetnosci i ochote oto namiary:clearventonline.co.uk i kody na servery: user:u37701628 haslo:vjy5pmCw i drugi-user:strada.menu haslo:str5428.Ma swojego informatyka Anglika.Polscy sa lepsi takze chlop chyba rozlozy rece... Z gory dziekujemy
hmm moze mowisz prawde ale...
duzo ludzi wymysla historyjke zeby ktos im powiedzal jak to sie robi a pozniej sie do wszytkich wlamuja
Zgadzam sie z przedmówcą! Ale dlaczego nie powybijacie mu szyb ceglami to by bylo lepsze rozwiązanie chyba
Pozdrawiam!!!
Serwer stoi w Niemczech w Karlsruhe (Schlund + Partner AG) i jest to Microsoft-IIS/6.0 :-) Nie polecam atakowac w odwecie - do zalatwiania spraw ze ktos kogos na kase skubnal sa sady i organizacje zajmujace sie ochrona pracownikow.