Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 31 do 40 z 45

Temat: podglądanie rozmów gg

Domyślnie

Fajnie sie czyta i zobaczysz sporo ciekawostek ale nie dowiesz sie jak cos konkretnie zrobic... dla mnie to bardziej praca badawcza na zaawansowanym poziomie wyjasniona jezykiem normalnych ludzi ale czyta sie wysmienicie!

Domyślnie

no to szkoda ze musze mieć archiwum bo z tym będzie problem

poza tym musiałbym co jakis czas je kombinować na nowo a aż tak się na tym nie znam. Myślałem ze jest jakiś sposób na zalogowanie sie na czyimś kącie równolegle z ta osoba i czytanie bierzącej rozmowy

Jeśli kto coś o tym wie bardzo bym prosił o podpowiedź!

Domyślnie

Cytat Napisał kojson
    Myślałem ze jest jakiś sposób na zalogowanie sie na czyimś kącie równolegle z ta osoba i czytanie bierzącej rozmowy
    to byloby wbrew wszelkiej logice...

4. Domyślnie

Juz zaczailem no to ja mówię xDDD Cain & Abel i UAP ale o ile pamiętam to chyba dziala tylko pod laNem?

5. Talking dAMIAN

siema pisze bo chce kontrolowac swoją laske na gg....wiem ze jest taki program przez którego mozna podglądnąc rozmowe:]wiec napisze wprost jak by ktos go miał to czy mógł by mi przesłac na [email protected] z góry wielkie THx .....i opisac jak sie to robi ?xD

Domyślnie

damiano196 - usunalem Twoje ostatnie 3 posty - jak cos piszesz raz to zostaw jak jest (jeden raz) a nie piszesz 4 razy to samo zmieniajac raptem kilka slow.

Program jest na sieci, jegno nazwa i link do strony sa na forum, opis uzytkowania o ile wiem tez gdzies tu znajdziesz... Wystarczy poczytac - temat podsluchiwani a GG walkowano juz setki razy na rozne sposoby.
    ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)

Cool hej

..moze cie pomoże ten filmik który zrobiłem...jak bys zajrzał dalej to byś znalazl
    http://rapidshare.com/files/22120701...podsluchGG.wmv

bedzie Ci potrzebny Abel i UAP ... no ale tylko w LAN

pozdro

Lightbulb

Cytat Napisał kalipawel Zobacz post
    ..moze cie pomoże ten filmik który zrobiłem...jak bys zajrzał dalej to byś znalazl
    http://rapidshare.com/files/22120701...podsluchGG.wmv

bedzie Ci potrzebny Abel i UAP ... no ale tylko w LAN :)

pozdro
    Dzięki na to czekałem nareszccie jakieś konkrety :) dzięki chyba pomogłeś UAP juz mam

następny:

mam wielki problem ;/ sciagnałem wszystkie te programy jestem w lanie
    ale nie umiem posługiwać sie chyba tym programem ( filmik sciagnałem ) wszystko bylo by ok tylko ze ja nie mam aktywnego tego plusa (w czerwonym kółku do góry ) ;/

moze coś robie źle prosze o instrukcje

następny:

dałem se rade ( ale nie do końca) ;D tzn kliknałem na zakładke IP szara
    i jak klikam na plus to mi to okienko wyskakuje
    HELP :(

Wiem ze musze zrobić coś z tymmi hostami ale jak klikam na plusa ( w zakładce hosty ) to cos sie niby laduje na ale nic na liste nie dochodzi czemu ???
    Ostatnio edytowane przez LooL : 05-07-2007 - 17:21

Domyślnie

hej nie wybrales widze zadnegi IP do snuffowania ... hehe ///

jak co to na priv to moze Ci pomoge.. ale rano bo teraz niewstanie jestem po malej randce .. hehe .. ojjjjj .... to narka

pozdro!!!

Domyślnie

Naprawde prosze pokierujcie mna.musze przeczytac archiwum gg ktore nie nalezy do mnie,grzebalam troche w sieci ale z tego co sie dowiedzialam to tylko moge sie wlamac na gg osoby ktora jest na c config cos tam... jestem kompletnieciemna jesli chodzi o jakies kombinacje na kompie probowalam sciagnelam jakies tam programy ale nie dalo sie nimi nic zrobic;/a ja musze z kompa ktory jest uzytkowany w anglii te archiwa jakos skopiowac...naprawde nie wiem co zrobic.wiem to glupota ale to wasze hobby zaiteresowanie wiec moze pomizecie biednej istotce

prosze czy mozesz mi napisac skad ja mam wziasc takiego trojana jak go do zdjecia czy czegokolwiek podpiac i wyslac
    Ostatnio edytowane przez eMCe : 05-07-2007 - 16:49

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni