1. Wyłącz bluetooth ( z uwagi na bluehacking)
2. Pilnuj lepiej swojej komórki
3. Gostek pewnie zobaczyl 1 sms i cie robi... albo dorwal sie jakims trojem do twojego archiwum gg na kompie i wymysla jakie to mogły być esemesy
1. Wyłącz bluetooth ( z uwagi na bluehacking)
2. Pilnuj lepiej swojej komórki
3. Gostek pewnie zobaczyl 1 sms i cie robi... albo dorwal sie jakims trojem do twojego archiwum gg na kompie i wymysla jakie to mogły być esemesy
ciekawe, jak mozesz to zapodaj mi na PW aha, co do podsłuchiwania smsow,a raczej czytania ich tresci...
Taka sprawa Chłopcze < do autora
W jakiej masz sieci Jak masz TakTak albo Heyah to nie masz sie co dziwic... odczytanie a raczej przeslanie sobie na maila wszystkich smsow zapisanych u operatora nie jest wcale trude dla osoby znajacej sie narzeczy, aha i czy ta osoba co niby czyta te smsy zajmuje sie phreakiem lub socjotechnika
brak opisu
ja sie kiedys tym bawilem nazwy tych programow to BT_INFo sa wersje 104,105,106,najlepsza i najstabilniejsza to 105 i potem jest jeszcze bloover2 sa to programy na telefony bez symbianu z obsluga javy wiec nie instalujcie tych programow z rozszerzeniem jad tylko .jar i przez zabawa wlaczcie bluetooth'a a na palmtopy mam taki program co sie nazywa BT CRAWLER jest on chyba lepszy odrazy mowie ze te programy co sa w sieci to dzialaja tylko na starych telefonach lub na nowych trzeba zaakceptowac polaczenia a na niektorych nokiach nie dziala wogule
co do czytania sms to faktycznie zalezy od operatora sa operatozy ktorzy szyfruja sms i nic nie widac na ekranie poprostu te programy tego nie obsluguja a inne idzie mi wiele razy sie udalo przeczytac ale czasami tez nie