no weź koleś już nie udawaj, bo laskę to ja na kilometr rozpoznam...ok, nie jestem może biegła,
no weź koleś już nie udawaj, bo laskę to ja na kilometr rozpoznam...ok, nie jestem może biegła,
www.lingubot.pl - projekt sztucznej inteligencji.
... na stacjonarnym masz jakiegos wirusa co probuje zainfekowac plik .exe gdy go odpalasz, a jak go zainfekuje to go juz nie odpalisz bo wywali sie z takim wlasnie bledem. Nie ma co wiecej dyskutowac.
P.S.
W przypadku paru programow spotkalem sie z tym ze czysty Win XP SP2 potrafil robic tak samo z pewna aplikacja i nie dalo sie jej zainstalowac dopuki nie rozpoczelo sie instalacji z nosnika tylko do odczytu, gdzie windows nie mogl zmodyfikowac pliku .exe. Wystarczyl pen-drive z przelacznikiem ro/rw albo CD i software sie pieknie instalowal.
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
no weź koleś już nie udawaj, bo laskę to ja na kilometr rozpoznam...
to brutal
tqm-wielkie dzieki! wreszcie ktoś przemówił normalnie!
bo w większości gadacie bełkotem, który nie jest dla wszystkich zrozumiały...a jak było napisane na początku-jestem świeżynką, więc nie wszystko jest dla mnie proste, momi tego że dla Was to bułka z masłem
Ostatnio edytowane przez panienka : 03-12-2008 - 11:24
Przepraszam TQ
Na prawde czasami mi odbija
i mam ochote poprosić was o dorzywotniego bana na wszystko
Mam coś nie hallo z mózgiem
but pisanie "pass toli" to naprawde nic trudnego
niech się 'laska' czegoś nauczy
i zamiast ściągać gotwoce zabierze się za c
Lepszy rezultat ,więcej satysfakcji i w ogóle barzdiej wciąga
Chyba oto mi biegało
Dlaczego wszystkie piosenki są o sexie ,miłości
i innym pozytywnym gównie
Nie mogły by być o czystym bólu ,nienawiści i frustracji i innych prawdach których więcej niż mniej ? ......... Ten świat to plastikowe ,fałszywe gówno
nie mające nic wspólengo z moją rzeczywistością.
Mtv to nie mój świat
(tak jestem nie dojrzały ,mam kompelksy ..... i wiecie co? i chuj)
A tak to juz rozumiem i zgadzam sie calkowicie... ale starajmy sie unikac takich bezsensownych komentarzy - nie jest to ani mile ani w zaden sposob nie swiadczy dobrze o piszacym :-/
ctrl-alt-del.cc - soft reset site for IT admins and other staff :-)
Zgadzam się całkowicie
Dlaczego wszystkie piosenki są o sexie ,miłości
i innym pozytywnym gównie
Nie mogły by być o czystym bólu ,nienawiści i frustracji i innych prawdach których więcej niż mniej ? ......... Ten świat to plastikowe ,fałszywe gówno
nie mające nic wspólengo z moją rzeczywistością.
Mtv to nie mój świat
(tak jestem nie dojrzały ,mam kompelksy ..... i wiecie co? i chuj)